Aktuellt

Borta bra…

Borta bra men hemma är det fasen varmare. Då är det extra jobbigt att inte få vädra löparbenen. För idag är det vila och läge att casha in vinsterna av veckans överträning. Därför har jag roat mig med annat spännande som man kan göra utomhus. Typ kratta löv, klippa buskar och dricka cappuccino.

Gjorde även ett försök att planera löpvåren med alla roliga lopp. Det gick åt fanders. Allt krockar liksom. Och så slutade det bara med att jag slöt ögonen och lutade mig bak i solstolen. Inte ett dugg klokare. Ni måste hjälpa mig!

Hur väljer man mellan Stockholm marathon, Hallands Ultra och Ecotrail Stockholm? Det ena utesluter de båda två andra då de ligger på tre efterföljande helger. Storstad, eller västkust? Endagsutflykt eller shoppinghelg? Hotellfrukost eller havregrynsgröt?

Göteborgsvarvet eller Köpenhamn marathon? Köra gammalt beprövat med oseedad start långt bak, eller testa nytt och öva danska målgester?

Wings for life i Kalmar, eller favorit-i-repris av min och Fredriks första sprungna ultra. Återuppleva minnen som sumpiga tunnbrödrullar, spindelfulla toaletter och det omöjliga i att öppna en grind?

Jag blir faktiskt inte riktigt klok.

Dessutom behöver jag tips på ALLT roligt som händer den 7-8 april.  Som rimmar väl med Talk’n’run i Helsingborg där jag ska sitta panel dagen efter. Så, gärna i Skånetrakterna nu. Träninghelger, lopp, workshops, fikalöpningar, you name it.

Så tittar jag vidare på min krattade gräsmatta.

9 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  26 mars, 2017 kl 22:02

  Ta nåt lopp i Göteborg så att vi kan ses? Det är det enda tips du kan få från någon som inte ens kikat liiiiite på loppkalendern i år…?

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2017 kl 21:06

   Jag beställde ett lopp i Göteborg den 28 april, men det var stenöken. Annars hade jag världens bästa Göteborgstillfälle just då!

 • Svara
  Karoline
  27 mars, 2017 kl 08:11

  Fråga ett svarar jag EcoTrail Stockholm! Helt klart, kan inte bli bättre. Sthlm marathon är bättre nästa år med ny banan. Fråga två är självklart Köpenhamn marathon, Göteborgsvarvet är ju vad det är. Tänk att få insupa en underbart härlig cykelstad men genom löpning!? Och klart det ska vara wings for life, det är ju ett så otroligt bra initiativ! :) Japp det var svaren från mig! Och vill du ha fikalöpning den 7-8/4 så kan du få springa med mig.. jag behöver ett långlopp inför mitt första halvmaraton som är den 22/4! :)Ha en underbar dag!!

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2017 kl 21:07

   Du tänker klokt. Jag är inne på samma linje. Hur långt behöver jag springa för att få fika? :)

 • Svara
  Märta
  27 mars, 2017 kl 09:43

  Jag vet, alla roliga grejer händer samtidigt! Ibland är det jättesvårt att välja. Själv har jag en vår helt utan lopp, pga jobb eller utbildning nästan alla helger hela våren, känns jättekonstigt! Men till hösten kanske :-)

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2017 kl 21:08

   Ujujuj, vilken dåligt tajming. Men hösten har också fina lopp!

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  27 mars, 2017 kl 12:32

  ojoj vad svårt! Jag kan nog inte alls hjälpa dig, men själv väljer jag Varvet i år och så siktar nog jag och mannen på Köpenhamn nästa år. Även om Varvet alltid är Varvet så kan det nog vara lite kul med nytt, och danskt! haha

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2017 kl 21:08

   Danskt blir bra! Vi kanske ses där då!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.