Aktuellt

Let’s do this!

Den här veckan handlar så mycket om löpning, utan att jag för den skull kan springa så mycket själv. Det här är Stävie Trail-veckan. Veckan då jag jobbar på mer-än-heltid med löpning samtidigt som jag försöker sköta mitt vanliga jobb. Samtidigt som jag äter, sover och borstar tänderna. Jag svarar på mail med vänsterhanden medan jag räknar medaljer med högran. Försöker parera leveranser som ska komma i det väl avgränsade intervallet ”kl 8-16”  samtidigt som jag fysiskt måste vara på annat jobb. Mentalt är jag i skogen hela tiden…

Synkade! Med eller utan löparskor!

Det här är årets roligaste, stressigaste och mest utmanande vecka. Vi jobbar omlott Sarah och jag. I ett vinnande team. Vi kompletterar varandra grymt, och det jag får ångest över löser hon. Och tvärtom. Lika synkade som i löpskorna. Men jag inser att utrymmet för egen löpning är minimal. Därför måste jag ta de luckor som ges. Och just nu verkar det bli 06.00-tiderna som är lediga…

En vecka med morgonlöpning alltså. Korta pass, sånna där som jag vanligen inte tycker är lönt att byta om för men som nu känns livsnödvändiga för att rensa hjärnan.

Så får planen bli. Kort och tidigt. Ett par pass. Och som plåster på såren för uteblivna långpass får jag ju se 700 löpare njuta lera på söndag. Det är NÄSTAN lika gottigt som att gyttjebada själv.  Nu kickar vi igång årets galnaste vecka! Bring it hörrni!

 

5 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  27 februari, 2017 kl 21:00

  Spännande! ser fram emot att läsa mer om loppet :)

  • Svara
   Anna
   28 februari, 2017 kl 17:29

   Det lär du få. Det är liksom inget annat som cirkulerar i huvudet just nu :)

   • Svara
    Mari
    1 mars, 2017 kl 07:41

    :) Grymt ju! Hoppas allt går sin väg.

 • Svara
  Märta
  27 februari, 2017 kl 23:09

  I år ska jag testa ert lopp, det ska bli kul :-) Ses på söndag!

  • Svara
   Anna
   28 februari, 2017 kl 17:30

   Nämen ååå vad roligt! Celebert besök!! Vi ses då!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.