Aktuellt

En trailrunda till frukost

Det är lätt att gröten sätter sig i halsgropen när morgonrundan inleds med 300 höjdmeter på ouppvärmda ben… 

Vi har ett långpass på schemat. Fredrik har hittat en gps-fil från ett trail-lopp som brukar gå i krokarna. Vi konstaterar tidigt att Sydafrikansk trail är jobbigare än trail i Stävie. Å andra sidan är utsikten här lite flashigare. Niohundra höjdmeter skramlar man nämligen inte så lätt ihop på en skånsk åker…

Hade jag sprungit detta som lopp, hade jag förmodligen stupat någonstans längs vägen. Nu tar vi det lite mer chill. Går i de värsta uppförsbackarna och använder ordet KODAK MOMENT som ursäkt för att få stanna lite.

Vinden är galen och emellanåt får jag hålla i mig för att inte blåsa omkull. Jag fegar i nerförsbackarna och Fredrik får snällt pilla sig i naveln och vänta in.

Vår fantastiska runda har av en händelse vägarna förbi en cool kaffebar på vägen till vår lägenhet. Har jag förresten sagt att vi valde boende efter var de bästa kaffebarerna finns? Sånna är vi. En kaffebarsguide och familjen Nystedts bästa restaurangtips kommer inom kort.

Men först ska jag avslöja det hetaste mellanmålstipset som utlovat. Kanske redan i morgon…

12 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  3 januari, 2017 kl 17:06

  Åh då hoppas jag att Origin är med på din lista! Annars, se till att gå dit bums och njut! :)

  • Svara
   Anna
   3 januari, 2017 kl 21:34

   Origin är vårt andra hem! 300 meter dit :)

 • Svara
  Trail och Inspiration
  3 januari, 2017 kl 19:15

  Åh, springa nedför som är så härligt! :-D
  Men herregud, jag och min höjdskräck hade ju svimmat av. Både här och på stegarna i förra inlägget ….. :-o

  • Svara
   Anna
   3 januari, 2017 kl 21:36

   Ja man ville inte gärna snubbla till…. :)

 • Svara
  hopihopi
  3 januari, 2017 kl 19:57

  Den första bilden alltså! hur häftig som helst!

 • Svara
  Mia
  3 januari, 2017 kl 20:03

  Löfte om MAT! Äntligen värt att kommentera igen :) Skämtåsido, så har jag hängt med på er resa men inte gett mig till känna. Känner mig nästan som en stalker! Jag som brukade vara den som kommenterar din blogg allra flitigast :O

  • Svara
   Anna
   3 januari, 2017 kl 21:37

   She’ s alive!!! Jag är inte så bra att kommentera själv här från andra sidan jorden. Hämtar ikapp sen :)

 • Svara
  Mari
  3 januari, 2017 kl 20:20

  Ser verkligen underbart ut :)

 • Svara
  Nina
  4 januari, 2017 kl 09:07

  Magiska vyer, hade lätt kunnat ta första bästa flyg känner jag.

 • Svara
  andreas
  4 januari, 2017 kl 11:22

  Så himla nice! kodak moments var 10m typ :)

 • Svara
  Marie
  4 januari, 2017 kl 11:30

  Så underbart! Har fått en helt ny bild av sydafrika efter dina inlägg!

 • Svara
  Märta
  4 januari, 2017 kl 23:26

  Vilket ställe!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.