Aktuellt

Wilderness

Vi har tagit oss vidare från vår femstjärniga lodge i Shamwari till en enklare stone cottage.  I byn med det mysigaste namnet ever – Wilderness. Efter dagar av stillasittande njutande är vi alla lite sugna på att röra på påkarna.

Fredrik och jag smyger upp innan övriga stugan vaknar, och ger oss av på en löpande rekar-runda. Vi spanar efter coola trails, kaffebarer, lunchställen och äventyrsmöjligheter, och får full pott. I Wilderness finns allt vi behöver och nu vet vi hur vi ska lägga upp vår första dag här.

Frukosten äts utomhus med utsikt över floden som passerar precis utanför tomten. Efter en morgonrunda smakar den som alltid extra gott. Vi satsar på att äta för ett helt kompani så att vi ska orka med ett par timmars vandring utan att bli gnälliga och kinkiga. I den här familjen är HANGRY det värsta av tillstånd, och orsaken till typ alla våra familjeinterna krig. Bäst att förebygga…

3,9 km låter som en kort vandring till ett vattenfall men det tar oss en och halv timme att ta oss dit. Över träd, under träd, på broar, trappor och över vatten. Framme vid vattenfallet badar vi kallt. Vissa hoppar från höga klippor. Andra missar avtryckarknappen på kameran så att vissa får ta mod till sig en gång till. Det som inte finns på foto, har inte hänt.

Hemvägen avverkar vi på en timme då vi drivs av den inre mat- och sovklockan. Halv fyra har maten landat i magen och strax därefter cappuccinon som vi hittar på en grymt cool kaffebar. Nu jobbar vi på att bli hungriga igen. Middagen bokad kl 19.00 för att tajma den med solnedgången…

Och hemma är det storm har jag hört ryktas…

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  26 december, 2016 kl 18:43

  Så skönt det låter! Fortsätt njut!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  26 december, 2016 kl 21:07

  Låter ljuvligt!!
  Äh, storm vet jag inte… Det blåser liiitegrann…. ;-)

 • Svara
  pernillabredolt
  26 december, 2016 kl 21:46

  Härligt! Ser ut som ni mår prima :)

 • Svara
  Ingmarie
  27 december, 2016 kl 13:39

  Najs! Särskilt badet. :-)

 • Svara
  Mari
  27 december, 2016 kl 15:15

  Storm är att ta i tycker jag….det blåser kraftigt kan vi säga… iaf här i Norr :)
  NJUT och ha en fortsatt bra resa =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.