Aktuellt

Lättroad

Jag må vara lättroad men jag har inga problem med att springa 10 km rakt fram, vända 180 grader och ta exakt samma raksträcka tillbaka. Jag tycker faktiskt det är rätt skönt.

Buff-frisyr. När man tröttnat på hockyfrilla och hjälmfrisyr!

Första tio km springer jag ensam. Från Lödde, där jag parkerat bilen, och hem. Regnet stänker mig i pannan medan jag försöker jobba upp lite värme i kroppen. Jag behöver inte tänka på hur eller var jag sätter fötterna, det är verkligen bara rakt fram. Jag kan låta tankarna flyga iväg och drömma mig bort, medan benen avverkar meter för meter. Jag försvinner in i mig själv och plötsligt är jag hemma utan att jag riktigt märkt hur det gått till.  Byter jacka som hastigast, och är läskigt nära att glömma kvar bilnyckeln i den jacka som lämnas ensam och övergiven på tvättstugegolvet…  (Det hade förvisso blivit världens bästa blogginlägg, men jag är rädd att jag hade börjat gråta en smula vid upptäckten! )

När det är dags att vända tillbaka ansluter Caroline som jag lurat med på en cappuccinolöpning. Det är bra med kompisar man kan lura till vad som helst, och nu ska hon alltså få dricka kaffe i buff-frisyr på Espresso House i bästa lunchtid.

Det blir alltså samma väg tillbaka men det rör mig inte i ryggen. Sällskapet är nytt, vinden kommer från andra hållet och jag har en ny torr jacka. Vi springer mot den utplacerade bilen, med de torra kläderna. Vi springer mot en cappuccino och en skön fåtölj. Med eller utan buff-frisyr, bättre än så här blir det inte på en söndag!

 

11 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  11 december, 2016 kl 16:58

  Buffrisyr ja… Känner igen det där. Snyggaste! ;-)

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 07:26

   Haha, den är grym! Mer buff-frisyr åt folket :)

 • Svara
  Mari
  11 december, 2016 kl 18:12

  Den där frisyren känner jag igen :). Men bra runda, grymt avslut på helgen.

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 07:26

   Du också! Den måste vara poppis! :)

 • Svara
  Lisa
  11 december, 2016 kl 23:16

  Åh, den cfafttröjan har jag spanat lite på. Hur varm är den? Hoodien alltså?

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 07:28

   Alltså jag älskar den! Fast den är nästan för fin att springa i … Funkar lika bra på kafé! :)

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 07:29

   Kanske ska svara på frågan också… lagom varm! Tjockare än en långärmad t-shirt men inte lika tjock som lager 2.

 • Svara
  Kicki
  12 december, 2016 kl 14:03

  Ser ut som om endast en av er dricker en Tomte-latte… den är nästan kriminellt god!

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 16:34

   Har inte smakat den, det funkar liksom inte i begreppet ”springuccino” ?. Fast nu blev jag lite sugen…

 • Svara
  Lisa S
  12 december, 2016 kl 16:04

  Alltså, du är så underbart rolig! :) :)

 • Svara
  Hanna
  12 december, 2016 kl 22:15

  Åh vilken perfekt tur!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.