Aktuellt

Julklappstips till löparen!

Jag tror Fredrik har missat datumet för själva julafton för jag får presenter lite när som helst nu i december. Här om veckan fick jag snyggaste medaljhängaren och igår blev jag överraskad med finaste armbandet:

Lift your eyes to the horizon and run with the wind beneath your wings

Men jag klagar inte. Jul hela veckan är liksom min grej. Jag älskar ju paket! Och löpning. Och combon kan ju inte bli annat än bra. Sidan han shoppat på heter flying runner och det är helt livsfarligt att gå in där…  så mycket roliga löparprylar!

Men behöver du tips till din egen önskelista eller löparnörden i ditt liv, för all del in och gotta dig.

 

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  12 december, 2016 kl 13:32

  Skickar vidare länken till sambon…

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 21:32

   Det gör du rätt i. Hoppas han blir pank :)

 • Svara
  Mari
  12 december, 2016 kl 19:59

  Ska inte klicka mig in där innan lönen kommit. Ok? Påminn mig!

  • Svara
   Anna
   12 december, 2016 kl 21:32

   Tur att den kommer nästa vecka. INNAN julafton :)

 • Svara
  Mari
  13 december, 2016 kl 08:09

  Ja, en väldans tur! Vette kattsingen var alla pengar tog vägen den här månaden..haha :) Men den där sidan, hm…måste nog klicka hem något =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.