Aktuellt

Odubbat

Jag är sämst på packa. Jag packar liksom efter det väder som råder precis i packningsögonblicket. Det har hänt att jag kommit till Umeå utan jacka för att det var varmt när jag packade.  Och vem tänkte ens på skor med dubbar för bara någon dag sedan?

Men det är inte bara dubbar som saknas, det är även tjocka vantar och mössa. Går bananas i morsans garderob och får ihop en helt ok outfit. Så, med en mössa i storlek för stor och med texten GETRYGGEN i pannan, halkar jag omkring längs älven. För även om garderoberna här innehåller ALLT från 1963 och framåt så finns inga dubbade skor.

Livrädd för att stå på öronen, landa på bakhuvudet eller bryta ett par ben springer jag omkring i en nyuppfunnen löpstil som säkerligen inte skulle vinna några utmärkelser för sin grace. Men jag tar mig hem helskinnad, vilket liksom var prio 1.

I morgon väntar Body Pump på norrländska. I löparskor.

7 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  2 november, 2016 kl 17:59

  Hoppas du höll dig på benen :)

  • Svara
   Anna
   3 november, 2016 kl 08:40

   Jepp jag klarade mig. Men såg en facebookvän som hamnade på akuten… :)

   • Svara
    Mari
    3 november, 2016 kl 17:05

    Aj aj! Inte alls bra. Hoppas det gick bra med din vän.

 • Svara
  Mia
  2 november, 2016 kl 20:28

  Men snö ändå va. Värt att vara Bambi på hal is för en stund. Fick rapport från min morsa om snö i Hälsingland också. Dags att snart dra norrut på snösafari även för mig.

  • Svara
   Anna
   3 november, 2016 kl 08:41

   Snö är fint. Nu vill jag ha lite sol också. Värsta vackraste kombon!

 • Svara
  Ida Aspviken
  3 november, 2016 kl 07:30

  Åååååh vad jag kan sakna Umeå ibland, som typ nu när du är där och visar Umeåbilder! Mera, mera!

  • Svara
   Anna
   3 november, 2016 kl 08:41

   Ska försöka få till några fler :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.