Aktuellt

När benen bestämmer

07.30 Morgonrunda i soluppgång.

Idag är det benen som styr mig. Jag har egentligen inte tid till några längre utsvävningar men varje gång jag försöker vända hemåt väljer benen en extrakrok. Varje gång hjärnan börjar fantisera om gröten som väntar, fantiserar benen om var soluppgången ser finast ut. Och oftast är det inte i riktning hemåt…

I varenda vägskäl väljer benen håll baserat på känsla, snarare än distans. Grus framför asfalt. Kävlingeå framför bebyggelse. Sol framför skugga. Men tillslut måste hjärnan sätta ner foten. Jag har ju en tid att passa. Och en gröt som ska hinna sväljas innan yogaklassen på gymmet. Hade det inte varit för den hade nog benen sprungit fortfarande…

3 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  27 november, 2016 kl 14:42

  Den känslan. Maaagisk.

 • Svara
  Trail & Inspiration
  28 november, 2016 kl 08:05

  Tacksamt med såna ben! :-)

 • Svara
  Mia
  28 november, 2016 kl 10:04

  Som du vet så har mina ben bestämt allt hela helgen, även på vilket sätt jag har varit kapabel att leka med mina barn… :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.