Aktuellt

Ultravasan 2017!

Fredrik är så spontan att han borde söka hjälp. Från det att han läste mitt ultravasa-inlägg tills att han klickade på anmäl-knappen tog det två minuter. Och då hade han hunnit göra inbrott i min dator, hackat sig in på mina ”mina sidor”, beställt nytt lösenord och klickat sig in på mitt Vasaloppskonto. 

ultravasan

Så nu är jag alltså anmäld till 90 kilometer dalaskog. Som ett sista långpass innan Helsingborg marathon. Lysande sickan…

Alltså ärligt. Jag som aldrig tvivlar. Jag är nervös…

Två tidigare erfarenheter av Vasaloppsmiljön. Med hopp om att komma i mål lite snyggare och lite mindre ihjälfrusen 2017.

17 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  12 oktober, 2016 kl 16:23

  Jamen, detdär rockar du loss utan problem! Heja!

  • Svara
   Anna
   13 oktober, 2016 kl 10:08

   Skönt att det finns någon som tror på mig. När jag själv tvivlar en aning…

 • Svara
  Mia
  12 oktober, 2016 kl 19:48

  *känner pressen* som tur är, är min sambo inte lika generös och spontan i detta fall. puh… :)

  • Svara
   Anna
   13 oktober, 2016 kl 10:07

   Se det som att du valt rätt sambo :)

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  12 oktober, 2016 kl 20:34

  Underbart! Kommer bli superkul!!

  • Svara
   Anna
   13 oktober, 2016 kl 10:09

   Superkul är kanske en definitionsfråga… Lite mer läskigt tänker jag mig. Men när du har kommit i mål kanske du kan springa tillbaka och hämta mig. Så kan jag lifta på dina axlar sista biten :)

 • Svara
  Ingmarie
  12 oktober, 2016 kl 20:41

  Men vad kul! Det kommer du klara galant. Jag är framförallt impad av framförhållningen! Jag vet ju nästan inte vad jag ska göra nästa vecka. och absolut inte i augusti nästa år. Så på ett sätt är det grymt ospontant. ;-)

  • Svara
   Fredrik
   12 oktober, 2016 kl 21:21

   Spontaniteten i sammanhanget är nog att jag råkade anmäla mig själv också. Inte helt genomtänkt…

  • Svara
   Anna
   13 oktober, 2016 kl 10:10

   Grymt ospontant it is. I övrigt vet jag inte heller vad jag ska göra nästa vecka. Men den 30 oktober kl 07 ska jag springa med dig… mohahhahahhaaaa. Bara retas, jag lovar att du ska få sova i lugnt och ro :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  12 oktober, 2016 kl 20:59

  Men alltså, hur långt är det emellan…?
  Jag har funderat på om jag ska köra Fjällmaran i Sälen, men tvekar eftersom jag ÄVEN är sugen på Helsingborg-maran. Kan du så kan jag? Haha! Fast du har säkert fler veckor emellan. (*orkar inte googla*) ;-)

  Kram M

 • Svara
  Maria
  12 oktober, 2016 kl 22:24

  Det är lätt att vara spontan när det gäller någon annan som ska springa 9 mil ;) Men det kommer gå hur bra som helst, jag sprang nu i år och befinner mig på en mycket lägre träningsnivå än du och jag klarade mig i mål. Ont gjorde det, men det ingår. Häftigaste upplevelsen någonsin.

  • Svara
   Fredrik
   12 oktober, 2016 kl 22:49

   Fast jag anmälde mig själv också…. Och det kallar jag spontant med tanke på att jag led 37 av 45 km senaste gången jag sprang riktigt långt ;-)

  • Svara
   Anna
   13 oktober, 2016 kl 10:11

   Åååå berätta mer! Exakt hur ont gjorde det….?

 • Svara
  Ida Aspviken
  13 oktober, 2016 kl 22:33

  Men GRYMT!! Gud så kul!! Hurra!
  (Är så pass entusiastisk inför detta, längtar redan efter race report!)

  • Svara
   Anna
   14 oktober, 2016 kl 11:06

   Jag längtar efter att få skriva race reporten. För då är det ju liksom över. Man har klunkat två extra stora bamse-latte (i MORA????) och lagt benen i högläge. Livet är nog aldrig bra som just då…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.