Aktuellt

Stockholm

Alltså hallå, det var ett helt år sedan jag var i Stockholm! Abstinensen börjar smyga sig på. Tur att jag ska dit i nästa vecka! Här kommer en throwback till förra året…

IMG_0715

Fredag eftermiddag. Jag tar med mig Fredrik för att testa rykande heta Barre på SATS Hötorget. Passet är så hajpat att det förmodligen varit lättare att vinna en miljon på triss än att få en plats. Vi har tur och får äran att testa. Jag blir dock aldrig riktigt såld och har inte kört det fler gånger sedan dess. Finns det ens fortfarande, är det poppis? You tell me. Till Kävlinge har det inte nått i alla fall.

På kvällen äter vi fantastisk god mat på Miss Voon. En sjurättersmeny som tar oss till mathimlen, och som vi förmodligen pratat lite för mycket om här hemma. Minsta dottern har nu slagit näven i bordet och krävt att få gå dit, så nästa vecka tömmer jag plånboken och låter världens bästa 13-åring få sin önskan uppfylld. En mamma-dotter-kväll i storstan. God mat och kolhydratladdning inför det shoppingmarathon som väntar dagen efter. Hon vill till Adidas, jag till Lululemon.  Och båda vill vi ha cappuccino.

Stockholm var det ja. Förra gången med anledning av världens coolaste och kallaste fotografering. Denna gång som middags-stopp på vägen till Umeå. Nästa fredag åker vi. Efter en blixtvisit i storstan väntar en veckas ledigt i Norrland.  Nerräkningen kan börja!

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  21 oktober, 2016 kl 21:07

  Welcome! Hoppas 08a land bjuder på sin bästa sida!

  • Svara
   Anna
   22 oktober, 2016 kl 11:48

   Det gör det alltid! Men lite sol hade inte skadat :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.