Aktuellt

Konstig tisdag

Idag är en konstig dag. Idag är dagen då:

 • jag kliver in på kaffebaren och inte ens hinner säga hej innan baristan säger: ”en cappuccino med havremjölk, att dricka här?” . Jag måste ha varit här för ofta!
 • instruktören på cirkelpasset spelar Oktoberfest  på tyska. Katastrof för träningseffekten. Går liksom inte att ta i till den musiken! 40 sekunder hopp på bräda helt förgäves, innan det blir ordning på torpet och musiken byts ut!
 • vi bjuds på öl och Pretzl:s efter samma pass. Vad är det för fel på croissant och cappuccino liksom? Har alltid haft svårt att förstå mig på de där tyskarna…
 • optikern frågar om jag brukar gnugga mina linser och jag ljuger så dåligt att han avslöjar mig direkt. Han säger att det ser ut som jag har lagt linsen i en smörbytta. Kanske inte ska pilla i ögonen samtidigt som man äter croissanter….

I övrigt har det varit en ganska normal dag och efter att ha sjunkit djupt ner i kontorsstolen laddar jag nu för coopertest. Som tur var inte för mig utan för min löpklient. Och jag är inte avis…

Själv tänkte jag inviga mina nya trailskor när vi ska träna trailskills efteråt. Barfotatrailskor that is. Med nya samarbeten följer nya skor och det ska bli jättekul att springa in dem i Stävie.  Jag siktar in mig på att avsluta en konstig dag lite mer normalt alltså.  Hur är din tisdag?

9 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  25 oktober, 2016 kl 19:57

  Gillar du dem? :). Jag valde bort vivo för nya trail skor till stundande vinter. Blev joe nimble power toe istället även om vivos nya verkar bättre än den de hade innan som gick mot deras egna principer och var för smal i tåboxen. Antar att den nya är bredare. Kan rekommendera vivos vardagsdojor! Eller ja jag har ”träningsskor” till vardags.

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2016 kl 22:06

   Jag tror vi kan bli kompisar! Lite styva så här första gången men han sa det skulle ta 3-4 ggr innan de mjuknade. För mina jättesmala fötter funkade tåboxen perfa. Inte trångt alls! Men de nya är bredare, där drunknar jag lite. Träningsskor till vardags är det bästa! Inga högklackade i världen göre sig besvär här :)

 • Svara
  Mari
  25 oktober, 2016 kl 20:44

  En dag med variation. Kul att dom känner igen dig på fiket, ”nu är hon här igen” ;).
  Kul med coopertest, måste köra det något framöver. Pepp =)

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2016 kl 22:08

   Kändes lite pinsamt…. måste nog byta ställe :) Cooper är kul, men jobbigt. Fast att springa med som coach och hare var bara kul. Och så blev jag helt lycklig av att få springa igen. Pirr i hela magen liksom!

   • Svara
    Mari
    26 oktober, 2016 kl 06:05

    Underbart fina du! :)

 • Svara
  anneliten
  26 oktober, 2016 kl 12:56

  Anneliten rekommenderar: ha linserna i jämt. Då slipper man gnugga linser och pilla i ögonen morgon och kväll. Det kanske låter konstigt men det känns (och är nog) mycket fräschare tycker jag… Men om optikern frågar mig om jag byter en gång i månaden som man ska – då tvingas jag ljuga lite… För vem håller koll liksom. Jag byter när det känns som det är dags – och det är nog oftast längre än en månad mellan bytena.

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2016 kl 13:51

   Sova i??? Det är ju det värsta som finns. Då kan man ju inte öppna ögonen sen, som allting liksom har torkat ihop… Jag får fortsätta ljuga, börja gnugga eller hålla tassarna från croissanterna. Frågan är vilket som är lättast…. Fortsätt du ljuga om bytfrekvensen, det är okej lögner. Så ljuger jag vidare om hur ofta jag använder sån här liten sadistborste mellan tänderna…

   • Svara
    anneliten
    27 oktober, 2016 kl 08:48

    Har du verkligen provat? Med linser som är gjorda för att ha dygnet runt? Jag tycker det är suveränt – jag vaknar på morgonen och ser bra! Nåja, någon minut tar det kanske innan ögonen är med på noterna, men hoptorkad? Nä, inte alls!

 • Svara
  Ingmarie
  26 oktober, 2016 kl 20:22

  Mina ögon har märkligt nog blivit bättre! behöver varken glasögon eller linser längre. Så håll ut! det blir bättre när du blir äldre. ;-) Min tisdag stavades f.ö.mest j-o-b-b. Och näst mest t-r-ä-n-i-n-g. :-) Eller kanske m-a-t….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.