Aktuellt

Målgesten – så blev den…

Jag hade huvudbry med målgesten. Var nästan mer bekymrad över den än om själva loppet. Funderade, tänkte och övade i smyg. Fick kramp vid alla tankar på hopp. Halvvägs genom loppet tänker jag att det vore coolt att ta en farthållare på ryggen över mållinjen.  Men när jag springer i från dem efter 39 kilometer grusades den planen.

Beslutar mig för att satsa på enkelhet. V-tecknet i dess ädlaste form. Skarp i huvudet även efter 41 km inser jag att en halväten gel i handen inte kommer göra sig bra på bild. Hinner fippla ner den i fickan innan det är dags för målgång.

Jag har väntat på resultatet i fem dagar. Bildbeviset. Refreshat hemsidan och facebook. Gått på nålar och knappt kunnat sova. Jag förstår om ni haft likartade problem. Hur spännande är det liksom inte. Har jag lyckats hålla ögonen öppna? Att inte göra en ful grimas? Ska steget se spänstigt ut och armarna starka med svällande biceps? Har jag lyckats se cool ut?

Svaret kommer här:

målgest

Foto: Lotta Winninger Liljenström

Inte så cool men glad och hemtrevlig. Blicken i kameran. Not so much biceps men en tillstymmelse till benmuskel.  Nästa år får jag hålla armarna högre och se lite mer powerful ut, men tills dess får jag vara hyfsat nöjd med min målgest. Vad tycker du, får jag godkänt?

13 Kommentarer

 • Svara
  andreas
  8 september, 2016 kl 14:50

  Grym ju!

 • Svara
  Helena Z
  8 september, 2016 kl 16:42

  Klart godkänt! :-)

 • Svara
  Kajsa Rosenberg
  8 september, 2016 kl 19:34

  Helt klart godkänd!
  Är imponerad över att du ändå är så pigg att du hinner fundera över gelen och få undan den för din första segergest vid målgång. :)

  • Svara
   Anna
   9 september, 2016 kl 14:25

   Haha, det är bara för att jag missade gelen förra året, någonstans längs banan, och retade mig på att den förstörde hela bilden… :)

 • Svara
  hopihopi
  8 september, 2016 kl 20:57

  Jättefin ju! Klart godkänd

 • Svara
  Mari
  8 september, 2016 kl 21:11

  Klart godkänt! Du ser sjukt pigg ut :)

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  8 september, 2016 kl 22:42

  Med beröm godkänt! Min målgest är liknande, men bara pekfingrarna i luften, så att säga.
  Jag brukar inte vara så skarp i huvudet, så jag tänker på att stoppa undan gel och sånt. Min kognitiva förmåga sträcker sig till att försöka torka bort snoret. :)

  • Svara
   Anna
   9 september, 2016 kl 14:27

   Haha, snoret GÅR ju ändå att torka bort. Det är värre med saltet som liksom biter sig fast ända tills man hittar en dusch. Jag var inte snyggast på kaffebaren efteråt med vitt i hela ansiktet!

 • Svara
  Anna
  9 september, 2016 kl 08:18

  Klart att du får godkänt, du ser ju as snygg ut och efter en sådan lång sträcka, wow. Jag ska springa 13 km nästa lördag och är så nervös så att jag döööör. Har sprungit 7,5 som mest. Bra jobbat

  • Svara
   Anna
   9 september, 2016 kl 14:28

   Det kommer att gå kanon! Sista 5.5 km tar du på vilja, den goda stämningen och en kropp pumpandes av adrenalin! Lycka till!

 • Svara
  Gert
  9 september, 2016 kl 09:29

  Jättefin.Klart godkänd.Du ser ju jättepigg ut. :)

 • Svara
  Hanna
  12 september, 2016 kl 08:26

  Helt klart godkänd! :-)

 • Svara
  Marie
  12 september, 2016 kl 14:51

  Kan knappt bli bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.