Aktuellt

Stoppa pressarna – jag har sprungit tusingar!

Med 30 dagar till Helsingborg marathon tyckte jag det var lagom dags att ta tag i mitt liv. Efter att ha flummat runt planlöst hela sommaren, förvisso med många löpta kilometer, slog jag upp Anders Szalkais marathonprogram. Vecka 16 av 20. Bättre sent än aldrig liksom. 

Tusingar

Idag skulle det visst vara tusingar så det var bara att foga sig.  Man trotsar inte Anders bara sådär. Underlaget skulle enligt programmet vara plant och fint, men jag körde lite grusigt och gräsigt. En typiskt bra strategi om man vill ha något att skylla på för att inte kilometertiderna matchade Anders önskemål…

Anyway. Tusingar är tufft. Men inte tuffare än att det går att hjula efteråt. Eller går och går. Den får knappast godkänt av Svenska gymnastikförbundet…

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  4 augusti, 2016 kl 21:20

  Grymt jobbat :)

 • Svara
  anneliten
  5 augusti, 2016 kl 08:04

  Hjulningen är godkänd som hjulning, men poängen blir låg… Skojar bara ;-) Det är bra gjort att ge sig på tusingar och det är bra gjort att hjula efteråt. Heja heja!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 augusti, 2016 kl 13:35

   Det roligaste är att jag känner mig spikrak i kroppen när jag hjular. Sen när jag ser filmen ser jag ut som en groda. Snacka om snedvriden världsbild!

 • Svara
  Hanna
  6 augusti, 2016 kl 19:30

  Tusingar är apjobbigt men så effektivt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.