Aktuellt

Ny höst, nytt liv!

Sådär hörrni. Nu är det höst. Nu är det dags att börja våra nya liv. Rasa i vikt med vanlig mat, frossa i LCHF-recept och bli smärt och lycklig med omega-3-dieter och maxade promenader. Dessutom behöver vi bara träna femton minuter. (Ni vet de där jobbiga hemska första femton, innan man kommer igång. Slippa de där ljuvliga sista 45. Eller 90….)

Jag blir så trött så jag går och gräver ner mig. Väck mig till jul när jag får äta rocky road i lugn och ro, så åker jag utomlands lagom till första januari så jag slipper läsa om hur jag ska hetsförbränna den!

Kom på något nytt snälla tidningsmakare. Det måste finnas miljoner mer spännande saker att skriva om.

11 Kommentarer

 • Svara
  Elsa
  22 augusti, 2016 kl 15:54

  Håller med, vill bara flytta ut i skogen tills ”hets-rubrikerna” gått över! (för den här gången…)

  • Svara
   Anna
   23 augusti, 2016 kl 10:09

   Tyvärr skulle vi behöva bosätta oss där. För precis när höstpaniken är över är det dags för julhysterin: gör nyttigt julgodis, hur långt behöver du gå för att förbränna risgrynsgröten och gå ner i vikt två kilo på två timmar med superduperdieten. Lika bra vi flyttar för gott :)

 • Svara
  Mari
  22 augusti, 2016 kl 20:42

  Men blää!!! Detta är en av många anledningar till att jag inte läser sådana nyhetstidningar längre…

  • Svara
   Anna
   23 augusti, 2016 kl 10:10

   Jag läser dem bara på flyget eller hos frissan. Men löpsedlarna attackerar ju. Och jag drabbas av akut tröttma. SUCK liksom!

 • Svara
  Marina
  22 augusti, 2016 kl 21:48

  Det tråkiga i detta är ju inte bara att ”vi” behöver läsa det på löpsedlarna. Det finns folk i mängder som går på det! Folk som på allvar tror på det som står i rubrikerna, på fullt allvar, varje säsong. Skumt

  • Svara
   Anna
   23 augusti, 2016 kl 10:10

   Stackars lurade människor! Och hur bra känns det att vara den som lurar?

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  23 augusti, 2016 kl 07:47

  Jag känner samma! Men en positiv sak ur min synvinkel: jag får alltid nya PT-kunder denna tiden på året, och om dom är inne på fel spår (tidningsrubriker-spåret med hetsbantning osv) så får jag massor av timmar att få dom att tänka kloka och snälla tankar om sig själva och att se sin hälsa ur långsiktigt perspektiv. Det känns lite bra i magen när man lyckas med sånt :D

  • Svara
   Anna
   23 augusti, 2016 kl 10:11

   Det är bra! Och lyckas du få en enda att sluta hysteribanta enligt mirakeldieter så har du gjort en grym insats!

 • Svara
  anneliten
  23 augusti, 2016 kl 09:35

  Alltså, jag ser nog inte de där rubrikerna längre… Gillar höst och känslan av nystart. Men det är mer nystart av rutiner jag tänker på – inte viktras… Säger som Marina – det är synd att det finns människor (desperata) som går på det hela, börjar hoppas och sedan misslyckas ännu en gång.

  • Svara
   Anna
   23 augusti, 2016 kl 10:27

   Nystart är kul. Det har det varit ända sedan man fick köpa nya kollegieblock och pennor inför skolstart. Trist att nystart nästan alltid har med vikt att göra. Det finns ju så många andra nya liv man kan börja. Lära sig fotografera, söka ett nytt jobb, eller bara bestämma sig för att ringa (hur omodernt liksom, men faktiskt ganska kul!) och prata med folk man inte pratat med på länge….

 • Svara
  Mia
  23 augusti, 2016 kl 11:07

  Men blä! Min ”nystart” handlar som vanligt om att plocka in fler av de saker jag gillar i livet. Inte ta bort något eller tvinga fram något onaturligt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.