Aktuellt

Formkoll nr 16!

Åren går fort. Det märker jag på hur ofta jag måste släpa fram bröllopsklänningen ur förrådet. För den årliga formkollen…


Och jodå, den gick på i år igen! Däremot vet jag inte om den är helt reglementsenlig i orienteringssammanhang, den är ju inte heltäckande upptill. Kanske kan det kompenseras av att den är galet täckande nertill!?


Jag ska erkänna att både orienteringsskärmen och brudklänningen åkte in i bilen rätt fort. Firade gjorde vi i vanliga hederliga löparkläder. Det blev mycket enklare så… Ett långpass i skogen och en croissant by the sea. Behöver inte vara märkvärdigare än så!

 

Är ni nyfikna på tidigare års resultat kan ni kika in här,  och därefter cruisa runt via länkar till stenåldern. Det bör finnas brudklänning på mtb, i huvudstående, på studsmatta och med kettlebell. Bland mycket annat.  Om ni inte skulle ha något bättre för er…

10 Kommentarer

 • Svara
  Lillian
  1 juli, 2016 kl 12:48

  Vilken rolig idé att ha det som formkoll! Tänker ibland att jag ska prova den men jag tror inte det ska vara några problem att komma i. Eller, jag kanske inte ska vara så fräck nu innan… :-)

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2016 kl 22:13

   Jo det har blivit en rolig grej! Det svåraste är inte att komma i den, det är att lyckas ta korten utan att smutsa ner den fullständigt :)

 • Svara
  Mari
  1 juli, 2016 kl 19:35

  Haha, klockrent sätt att kolla formen :)

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2016 kl 22:14

   Eller hur! Bävar för den dagen jag behöver lägga upp bilden när jag inte lyckats knäppa den :)

   • Svara
    Mari
    2 juli, 2016 kl 10:32

    Tror nog inte att det kommer ske :)

 • Svara
  Nina
  1 juli, 2016 kl 19:53

  Att åren går ja, tycker det bara var någon månad sedan du formkollade senast! Vi håller ju samma takt som ni, så grattis på våra Fjäderbröllopsdagar (låter inte särskilt hållbart med fjädrar…) ?

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2016 kl 22:16

   Fjäderbröllop… det lät ju inte så imponerande. Grattis själv i alla fall! Nu går vi mot silkesbröllop och om tre år blir det galon :) Det är bara att hänga i!

 • Svara
  Ingmarie
  1 juli, 2016 kl 21:58

  Kärlek!

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  1 juli, 2016 kl 22:07

  Så jäkla härligt! Verkar ha varit en riktigt fin löprunda också. Var är det någonstans?

  • Svara
   Anna
   1 juli, 2016 kl 22:17

   Vi sprang på Linderödsåsen. Riktigt fint. Och stundtals mycket kuperat… :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.