Aktuellt

Barnledigt

Barnen ska till farmor och farfar ett par dagar. Genast börjar upplevelselöparen i mig vakna. Föreslår en massa crazy saker för Fredrik. Springa till Torekov och äta afternoon tea. Springa till The Lodge och njuta av en bbq-buffé.  Springa och fika hos alla våra vänner.  Tälta på Söderåsen och ta en löptur i soluppgången…

IMG_9132.JPG

Så säger han att man skulle kunna gå på bio eller bara sitta och hänga på uteservering i Malmö. What!? tänker jag. Som en vanlig människa? Jag kontrar med vegansk grillkväll i stadsparken men då får han något ont i blicken. Mannen som förvisso älskar veggo men också är knäsvag för kött…

Hjälp mig nu. Vad skulle du göra om du hade två HELT lediga dagar? (och du blir såklart mer poppis om förslaget innehåller löpning…)

2 Kommentarer

 • Svara
  camilla 35 år & snart studerande 10 barnsmamma
  15 juli, 2016 kl 21:31

  Gud vad skönt ??

 • Svara
  Märta
  17 juli, 2016 kl 21:22

  Jag hade lätt åkt till Kullaberg och sprungit den ena dagen och spenderat den andra dagen på prova på klättra/paddla kajak-kurs. Det låter sjukt roligt! Och står på min önskelista sedan länge. Men jag har inte haft två helt lediga dagar på … ja länge.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.