Aktuellt

Den fulaste av skor!

I loppet jag springer idag ingår ett par skor. Skor är oftast kul. Men inte alltid.

(bilden lånad från Altras hemsida)

Jag har vid anmälan fyllt i min storlek men trots detta finns det inga skor i den storleken kvar. Jag får ta ett par random herrskor och tjejen i utlämningen verkar inte tycka det är konstigt alls. Modell HERR betyder att de är breda. Mina fötter är tunna och klena.

Någon före mig i kön ska ha storlek 39 men får välja mellan 37 och 42.  Men hallå. Det funkar ju inte!

Skorna är av märket Altra. Har hört talas om dem men aldrig provat tidigare. De kommentarer jag hört har oftast varit positiva och jag är lite besviken att jag inte får ett par som passar. Droppet är 0 och skoboxen rymmer en smärre finlandsfärja (åtminstone i herrmodellen). Känns underligt på foten. Dessutom är de fula. Bajsbruna med röda inslag och i en mockasindesign som för tankarna till åren på dagis.

Någon som vill köpa ett par läckert bruna herrsockiplast i storlek 41?

6 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  21 maj, 2016 kl 08:37

  Hade färgan varit annan hade jag räckt upp handen. Men njaaaa..basjbruna skor är ingen höjdare =/

 • Svara
  Christian
  21 maj, 2016 kl 10:45

  Märkligt förfarande att dela ut skor i fel storlek, det var ju inte så att underlag om kön och storlek saknades från anmälningarna! Hade gjort även mig irriterad, inte minst som jag är spekulant på ett par Altra. 41 är dock i minsta laget för mig :(

  • Svara
   Anna (orka mera)
   21 maj, 2016 kl 10:57

   Skulle typ 44 passa bättre (us 10,5)? Maken fick också ett par i fel storlek…..

   • Svara
    Christian
    21 maj, 2016 kl 13:12

    Grrr, ligger normalt på 43.5, men har US10 i ett par Merrell, som jag dock tror är små i storlekarna. Altra ökade tydligen storleken internt på Superior 2.0 det här året, så den är nog ”true-to-size” nu. US10.5 ska visst vara 44.5 enligt svenska sidan… Gillar faktiskt stora skor, men gränsen går ju någonstans ;)
    Ska se om jag har en möjlighet att testa ett par i Lund på tisdag, men håll dem inte åt mig om någon annan är intresserad (nu när du så fint har sålt in dem med ”bajsbruna” :D).

    • Svara
     Anna
     21 maj, 2016 kl 20:36

     Med min säljande reklam lär de inte gå åt som smör i solsken. Om de visar sig passa så hör av dig igen. Trailskor blir ju gärna bajsbruna i slutändan i alla fall….

 • Svara
  Joanna S
  22 maj, 2016 kl 09:17

  Jag behöver ett par trailskor och har str 41! Färgen är inte så viktig – bajsbruna blir de förr eller senare ändå ?
  How much?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.