Aktuellt

Den där kroppen

 

Fil 2016-05-23 21 41 14

Inför kvällens spinningklass är förutsättningarna så här:

 • 45 km trail i benen.
 • 58 km cykling på förmiddagen. Utlurad av kära vänner på en runda som blev längre än utlovat. Jag skulle inte, men vädret var fint. Kunde inte motstå….
 • Grisigt varmt hela eftermiddagen och si och så med vätskebalansen.
 • Trött pga dålig nattsömn

Tänker mig en 45 min lång plåga och har redan ställt in mig på att fejka. Att köra utan motstånd och låtsas att det är jobbigt…

Under uppvärmningen får jag mjölksyra direkt Fast jag knappt inte har något motstånd. Syran kommer vid blotta åsynen av spinningcykeln liksom. I smyg vrider jag av allt motstånd och inser att det kommer bli tufft.

Sen händer det något. Kroppen blir varm. Går bananas och orkar hur mycket som helst. Får värsta feelingen och glömmer bort allt vad fejka heter. Svetten sprutar, musklerna jobbar och humöret är på topp.  Det finns liksom ingen ände. Jag hade kunnat cykla till månen. Stark som en björn trots de sämsta förutsättningarna ever.  Ibland fattar jag bara inte. Men det var kul.

6 Kommentarer

 • Svara
  Joanna S
  24 maj, 2016 kl 08:09

  Och så ett ganska tufft yogapass på det!! Vilken otröttlig maskin din kropp är ☺✊✌

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2016 kl 21:33

   Ibland briljerar den! Fast hade du sett mig ett par timmar tidigare hade du sett en levande urvriden disktrasa. Som hade spinning ungefär sist på önskelistan :) Tur att det går att väcka liv i disktrasor!

 • Svara
  Anna Jansson
  24 maj, 2016 kl 09:23

  Häftiga, härliga kroppen!!

 • Svara
  Hanna
  24 maj, 2016 kl 09:49

  Så himla bra!

 • Svara
  Mari
  24 maj, 2016 kl 17:31

  Ja, tusan. Kroppen alltså. En härlig maskin :)

 • Svara
  Lillian
  27 maj, 2016 kl 12:36

  Haha, ibland blir det bara tokigt på ett väldigt bra sätt! Ungefär som mitt Göteborgsvarv i helgen. :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.