Aktuellt

Arg på ett par skor!

Jag höll på att slänga mina favoritskor. Jag var så arg att ett lopp utan skor på lördag kändes som en helt ok konsekvens. Jag avskydde varje millimeter av den sko jag vanligtvis älskar. Jag hade tagit med Adidas Adizero Adios Boost för en promenad i bergen.

Fil 2016-03-15 16 09 12

Helt utan fäste och med noll stabilitet i sidled höll jag på att slå ihjäl mig när jag skulle ta mig nerför branta berg, på tjocka lager barr och vassa stenar. Halkade, tappade fäste, sträckte mig. Jag surade järnet medan dottern snällt försökte förklara att det inte var fel på skorna utan bara fel skor på fel plats. Så klok man kan vara när man är tolv. Utan henne hade skorna varit slängda för länge sen.

Det var dagens arga.  Men jag har varit glad också.

Som när jag såg världens största avokado på saluhallen i Modena.  DET var lycka på riktigt.

5 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  7 maj, 2016 kl 08:09

  Know the feeling med favvisskor som inte håller måttet överallt! Körde mina fab asfaltsskor med TNT i skogen för ett par veckor sedan, halkade runt som ett litet löv. Kändes som ett svek.

 • Svara
  Rund är också en form!
  7 maj, 2016 kl 08:30

  Hehe! Mycket klok dotter! ;-)

 • Svara
  Mari
  8 maj, 2016 kl 10:33

  Klokt av dottern där ;)

 • Svara
  Ninuschkan
  10 maj, 2016 kl 19:29

  Adidas adizero adios är bara bäst, men fästet är inte det bästa… Men en glädjande nyhet är att nyaste modellen har lite bättre fäste, en struktur som inte slits lika snabbt som de tidigare. Snygg färg oxå :)
  P.S. Jobbar inte för Adidas även om det låter så ;) men gillar mina Adios, 4;e paret…

  • Svara
   Anna
   10 maj, 2016 kl 21:18

   Ja, jag såg att det var continental-sulor. Dom borde ju kunna sin grej. Ska testa och se. Jag älskar ju skon. Även om jag inte tänkte använda den som promenadsko i terrängen fler gånger :) Färgen är jättefin, kan bara hålla med! In och köper ett par nu på studs!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.