Aktuellt

Vad gör din instruktör?

På mitt enda jobb där jag inte har träningskläder har jag två kollegor som precis börjat gå på spinning. Varje gång de varit iväg på ett pass har de spännande historier att berätta. 

instruktör
Spottar inte på golvet men det händer att jag stänker svett…

Som instruktören de kallar Anus. Han som spelar så högt att det gör ont, men som ingen vågar säga till. Den som yppar något blir nämligen hånad och utpekad inför hela klassen. Att han kallas för Anus är för hans något annorlunda sätt att förklara att man ska koppla på bål och bäckenbotten. Lyft ANUS skriker han då.

En annan cykelinstruktör lägger ut en stor handduk under sig. För att skydda golvet från svett hade man kunnat tänka, men det är inte riktigt så. Det är för att han spottar på golvet under passet…

Sen finns det såklart instruktörer som har lite mer normala saker för sig som man ändå kan hänga upp sig på. Som de som upprepar samma ord hela klassen igenom. Eller pillar med håret på något tvångsmässigt sätt.

Vad gör din instruktör för spännande? (och den här frågan är lite läskig för tänk om mina egna deltagare svarar…

2 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  30 april, 2016 kl 11:21

  Ingen instruktör jag går hos brukar göra några specials. I alla fall inte som jag tänkt på. Kanske ska byta till någon lite mer spännande?!

 • Svara
  Marina
  30 april, 2016 kl 14:35

  En yogainstruktör jag ”träffat på” kritiserade deltagare högt och tydligt gång på gång… ”Vad håller du på med” (till en som trodde sig göra positionen instruktören visat), ”nu rasar hela servicen” (till den som enligt instruktören inte hade ryggen rak nog) mm mm Mycket onödiga och osmidiga kommentarer enligt mitt tycke.

  Nej, jag går inte på pass hos den instruktören mer ;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.