Aktuellt

Sport-bh:ar, parmesanostar och morötter…

Jag älskar snygga sport-bh:ar. I julas vann jag en från NIKE i Jessicas julkalender. Problemet är att den aldrig syns för jag tränar aldrig bar-magad. Om det inte är 30 grader plus och thailändsk mark under fötterna.  Så onödigt att vara snygg när det inte syns. Kanske borde åka till Thailand…

Fil 2016-04-04 14 19 30

Eller till Mallorca. Fick förfrågan att följa med på en trailhelg. Bra pris, trevligt sällskap och ett riktigt Mästarnas mästare-hus. Med en vad som precis överlevt 8 km smärtfritt. Är nog det osmartaste jag kan göra, men kan inte helt släppa tanken…  Fast det är ju inte tillräckligt varmt för sport-bh.

Mallorca eller inte. Om exakt en månad åker familjen till Italien. Lite löpning men mest mat. Vi ska gå på parmesanprovning och lära oss göra pasta. Pastan får sedan vara bränsle för Wings For Life som jag springer i Milano innan vi åker hem. OM jag springer, och inte har kvaddat vaden på Mallorca.

Och på tal om Italien. Jag vill äta ekologiskt. Men om de ekologiska morötterna är från Italien och de oekologiska är från Löddeköpinge, 7 km här ifrån, är det verkligen bättre?

Morötter kan man förövrigt grava. Så det blir som lax. Anna Timan har receptet och jag är grymt sugen på att testa.

Det blev värsta melodikrysset av den här texten. Men det bjuder jag på. Det är ju måndag. Världens bästa måndag. Jag har sprungit 8 km smärtfritt. Champagne någon? Äsch, jag tar en cappuccino extra istället!

12 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  4 april, 2016 kl 13:53

  Matresa till Italien står på min höstlista. Inget bokat dock, så vi kanske åker till Uddevalla och går på thaibuffé istället… :D

  • Svara
   Anna
   5 april, 2016 kl 10:11

   Uddevalla är säkert spännande på sitt lilla vis…. Den italienska maten finns ju kvar :)

 • Svara
  Fanny
  4 april, 2016 kl 14:03

  Håller med om att det kan känans dumt att köpa italienskt när det finns svenskproducerat. Fast å andra sidan ger det mer signaler på efterfrågad ekologisk mat om man köper det vilket kanske resulterar i mer svenskt eko framöver. Och samtidigt som man egentligen vill undvika onödiga transporter så vill man väl inte heller att den svenska jorden ska bli förstörd med bekämpningsmedel som de oegologiska morötterna utsätts för? Jag brukar alltid välja eko så långt det går. Om det inte finns eko väljer jag svenskt. Har man tur finns det svenskt som är eko :)

  • Svara
   Pernilla
   4 april, 2016 kl 16:25

   Ha ha ha, ett roligt melodikryss?! Åh vad härligt det låter med Italien! Hoppas att din vad är bra till trail loppet om två veckor! Jag ska också dit och springa lite vilse i skogen?

   • Svara
    Anna
    5 april, 2016 kl 10:12

    Vad kul! Då ses vi där! Vilken sträcka springer du? Så jag vet var jag ska heja. Om jag inte får springa alltså…

    • Svara
     Pernilla
     5 april, 2016 kl 14:00

     Jag ska springa 21 km är det tänkt, man vet ju aldrig om det blir mer om skulle råka komma vilse!!
     Åh men vi får hoppas att du kan springa! Det tror jag säkert :)
     Håller tummarna att du är bra till dess!!

  • Svara
   Anna
   5 april, 2016 kl 10:12

   Svenskt eko = lycka. Då slipper man tänka! Önskar att allt fanns i den varianten :)

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  4 april, 2016 kl 19:22

  Otroligt snygg bh! Bara till att börja springa barmagad nu!

  • Svara
   Anna
   5 april, 2016 kl 10:13

   Ja jag älskar den! Får skruva upp temperaturen 20 grader bara…..

 • Svara
  Ingmarie
  5 april, 2016 kl 04:20

  Här hade du garanterat sprungit barmagad! Personligen hade jag aldrig tackat nej till en Mallisresa om det var ett bra deal. Solen skiner där nu och det finns ju massor att träna! Dessutom kan du ju kuta nu! :-) När det gäller matfrågan tycker jag den här är bra att läsa:
  http://www.krav.se/ekologiskt-och-narproducerat

  • Svara
   Anna
   5 april, 2016 kl 10:17

   Intressant länk. Då tolkar jag det som att de italienska morötterna ändå var bättre….
   Och Mallis. Hade inte tvekat en sekund om det inte vore för vaden. Jag kommer bli så grymt avis på alla löpare om jag inte kan springa själv…. Ny testrunda i morgon!

   • Svara
    Ingmarie
    6 april, 2016 kl 04:26

    Ja jag tror att eko i princip aldrig är fel. :-)
    Och jag fattar med Mallis. I synnerhet när det är ett ”rent” traillöparläger! det skulle ju bli tortyr om du inte kunnat springa… Lycka till i morgon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.