Aktuellt

Reser genom andra…

Det har varit ovanligt öken på resefronten senaste tiden. Sådär så att rese-tarmen kliar lite obekvämt och gör sig påmind.  


Juni 2015. Mitt i min mest hektiska reseperiod. England för andra gången på en månad…

Men bloggar, instagram och Facebook låter mig veta att världen finns kvar därute, trots att jag nöter sadel i Kävlinge. Så jag lever min reslust genom andra. Så här:

Ida ger mig updates från New York. Jag återupplever mina rundor via henne och drömmer mig tillbaka till Central Park och de två fantastiska resor vi haft till denna übercoola stad. Jag blir nostalgisk när jag tänker marathon, Wholefoods market och Lululemon. Tänker att det inte borde dröja allt för länge innan jag åker dit igen. Ida har ju varit där två gånger på ett halvår…

Sara och Kenth utforskar Sydafrika. Jag sparar alla inlägg som inspo till den resa vi själva ska göra till jul. Jag litar på Sara. På hennes goda restaurangval och utflykter till vackra platser. Jag drömmer om att få med mig lika fantastiska bilder hem som hon får, men inser att det förmodligen blir lika gråa bilder som vanligt…

Och Ingmarie, som lever drömmen i USA. Alltså hon har varit borta längre än jag kan minnas och ena dagens bilder bara överglänser den andras.  Utan Ingmarie hade jag nog aldrig ens tänkt tanken Albuquerque och ännu mindre kunnat stava till det. Men ärligt, det ser grymt ut!

Så har vi de där Portugalresenärerna som kryddar Instagram med bergspass, långpass, poolhäng, intervallpass och fotoorientering. Allt det där som är så mycket jag, fast inte just i år. Återupplever i kvadratiskt format och är ändå rätt glad att jag sparade pengarna. Jag har ju ändå löpförbud!

Resor i kvadrat, på Facebook och i bloggform är bästa litteraturen. Tack alla för att ni delar med er!

18 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  27 mars, 2016 kl 18:50

  I hear ya! Kliande restarm är bara förnamnet…! :-P

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2016 kl 11:57

   Eller hur! Hoppas den snart får anledning att sluta klia :)

 • Svara
  Richard Jack
  27 mars, 2016 kl 20:29

  Ja det där Portugalresenärerna lockar rejält. Måste nog åka dit nästa vår!

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2016 kl 11:58

   Lätt. En av löparveckorna nästa mars är redan spikad i min fantasi. Måste kolla om familjen tycker idén är lika lysande!

 • Svara
  Mari
  27 mars, 2016 kl 20:38

  Mmm, säger som du. Det kliar. Jösses så jag vill resa…typ nyss… När åker vi?

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2016 kl 11:59

   Typ på lördag. Rea på portugal har jag sett…. Fast jag har ju löpförbud…..:(

   • Svara
    Mari
    28 mars, 2016 kl 19:16

    Men fasen, hmm.. du kan åka som min coach :)

    • Svara
     Ingmarie
     29 mars, 2016 kl 04:20

     Jag har varit i Portugal utan att kunna kuta. Funkar hur bra som helst. Åk!!!!

    • Svara
     Anna
     29 mars, 2016 kl 12:03

     Jamen lätt. När åker vi sa du? :)

 • Svara
  traningsgladje
  27 mars, 2016 kl 21:07

  snart är det du som är iväg anna!!! alltså du – kapstaden – detta är ju värsta kaffestaden. förstår att du gjort mycket research. tyvärr har jag inte så bra tips än så länge mer än att jag fattat att truth coffee och origin är bra. haha. manna epicure hade bra frukost (välj ”coconut breakfast” om du går hit) – men inte alls bra kaffe…

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2016 kl 12:00

   Det känns underbart att veta vad som väntar! Kan nästan inte bärga mig! Och bra med kaffevarningar, synd att slösa ett kaffetillfälle på något som inte är gott. Frukosten testar jag dock gärna :)

 • Svara
  Frida Matsdotter
  28 mars, 2016 kl 19:00

  Jag älskar när bloggare skriver om sina resor.. för det känns faktiskt som att man får vara med på ett hörn. Drömma sig bort lite :)

  • Svara
   Anna
   29 mars, 2016 kl 12:04

   Eller hur! Värsta bästa när man nu inte råkar vara där själv!

 • Svara
  Ingmarie
  29 mars, 2016 kl 04:18

  Lider med dig… Verkligen! Men du, kanske ett besök i 08a land när jag är tillbaks? Eller 035 land? :-)

  • Svara
   Anna
   29 mars, 2016 kl 12:04

   Klart jag kan och vill! Men när är du egentligen tillbaka? :)

 • Svara
  Tanja
  29 mars, 2016 kl 13:45

  Ingen blogg eller flöde att följa med, men vi reste faktiskt till Skåne över påsken. Fantastiskt vackert ni har det, massor att se! Men det märker man kanske inte när det är hemmaknutarna :) Såg skylten mot Kävlinge, men vi körde nog bara förbi…

  • Svara
   Anna
   4 april, 2016 kl 12:05

   Vad roligt! Hoppas ni hade en fin påsk i skåneland :) Angående Kävlinge verkar det som ingen har varit här men alla har sett skylten! Den måste vara bra placerad :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.