Aktuellt

Pusselnacke på ingång…

Jag inser att det inte är hälften så trendigt och i tiden som musarm, sms-tumme och paddnacke, men jag tror jag ligger i riskzonen för pusselnacke…

Fil 2016-03-14 14 19 17

När dottern åkte till USA och vi fick ett rum ledigt såg jag chansen att ha ett pussel framdukat där. Som inte behövde plockas undan till frukost lunch och middag. Det tog ett tag innan jag fick tummen ur, men nu när jag väl börjat kan jag inte sluta.

Så när ni tror att jag springer långpass bygger jag pussel. När ni tror att jag sover bygger jag pussel. Ja, jag bor liksom där inne. Nördigt och meditativt. Faktiskt värsta bästa avkopplingen.

Bästa tipset till dig som inte tycker om att meditera eller springa långpass. Effekten pretty much the same. Kanske inte på konditionen dock…

Men nu har jag inte tid med er längre. Har en tornbit jag måste leta efter!

8 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  14 mars, 2016 kl 14:41

  Coolt! Vad ska de bli för något?

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2016 kl 10:34

   Typ ett jättestort slott med en massa torn. Och en massa himmel, buskar och blad… Lagom utmanande men lite för litet. Bara 1500 bitar. Gick helt omöjligen att hitta ett större (utom de där med tecknade gubbar men dom är för lätta!). Det är uppenbarligen inte inne med pussel….

 • Svara
  Sara
  14 mars, 2016 kl 21:51

  Been there…. Det började med ett 1000-bitar som lades på soffbordet på en dag. Avancerade direkt till 6000-bitars sixtinska kapellet fullt med pelare, tår och pungar. Det krävdes två playwoodskivor ovanpå matbordet och vi åt på sixtinska kapellet i veckor innan Andreas fick nog och gömde pusslet under sängen. Där ligger det och samlar damm sedan några veckor….

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2016 kl 10:35

   6000 bitar!!! Coolt. Hade jag också velat men problemet är att bordet är för litet… Tack för tipset med playwoodskivor… Hinner jag innan juni slipper jag äta mat på sixtinska kapellet! Skynda skynda. Tips på var man hittar stooora pussel mottages tacksamt :)

   • Svara
    Marcus
    15 mars, 2016 kl 11:12

    De har ett på 33600 bitar, det blir många playwoodskivor : ) http://www.pusselbutiken.se/

    • Svara
     Anna
     15 mars, 2016 kl 11:49

     Närmare 6 meter långt. Måste nog ta en sväng på hemnet först och hitta mig ett hus med större rum! Det här pusslandet kan bli HUR dyrt som helst :)

 • Svara
  hejaerika
  15 mars, 2016 kl 17:37

  Ääälskar pussel jag med! :D
  Fick ett ryck i höstas/julas (svärföräldrarna GAV mig pussel i julklapp dessutom xD ) och var helt besatt. Fick lägga ner det lite för jag fick ju inget annat gjort. Har alltså pusselpaus nu, men snart är jag där igen :D haha!

  • Svara
   Anna
   16 mars, 2016 kl 17:14

   Nej det är hopplöst. Jag glömmer att laga mat. Hinner inte prata med mina barn. GLömmer att gå och lägga mig… . det är ett gift :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.