Aktuellt

Mina uppdrag…

Jag har två livsviktiga uppdrag. Att peppa en kompis att bli världens bästa spinninginstruktör och att lära en annan att dricka cappuccino.

Fil 2016-03-03 10 59 01

I morse cyklade vi igenom Carolines pass och hon var klockren direkt! Fanns inte mycket att klaga på alls. Därför kunde jag slappna av och titta mig i spegeln hela passet…. Alltså spegel i spinningsal. Är det bra eller dåligt?

Har ingen själv där jag jobbar och har aldrig funderat över det.

Nu tyckte jag det var grymt att se min egen teknik, hur jag satt på cykeln, vinklar i knän och fötter. Samtidigt kände jag ibland att jag stirrade mer på mig själv än på instruktören. Och som instruktör är det kanske lite frustrerande…. Jorden kallar! Hör ni mig?

En bra start på dagen. Nu rycker det i cappuccinotarmen. Undrar när nästa kompis är ledig…

19 Kommentarer

 • Svara
  caroline
  3 mars, 2016 kl 12:39

  Tar det som världens största komplimang! Tack för du hjälper mig! Kram

  • Svara
   Anna (orka mera)
   3 mars, 2016 kl 14:01

   Det är bara roligt! Dessutom kan man beställa träningspass på tider inget vettigt gym har något att erbjuda ?

 • Svara
  Håkan Wiberg
  3 mars, 2016 kl 13:52

  Hade vi i gamla spinningsalen på Time oxå hela vänstra sidan var speglsr

  • Svara
   Anna (orka mera)
   3 mars, 2016 kl 14:02

   Ja det har du ju rätt i! Bra eller dåligt?

   • Svara
    Håkan w
    3 mars, 2016 kl 20:02

    Var rätt ok att se om man hade rätt inställningar

 • Svara
  Lotta
  3 mars, 2016 kl 15:50

  Vi har speglar på deltagarnas vänstra sida. Tycker det är bra för att kunna kolla teknik och vinklar. Upplever inte att folk tittar speciellt mycket på sig själva ändå, antar att det kanske är nyhetens behag för dig som inte är van.

 • Svara
  elsa
  3 mars, 2016 kl 19:13

  på gerdahallen är speglarna placerade bakom instruktören, alltså så att alla deltagare bara ser sig själva framifrån (förutom de som sitter på sidorna då, de kan nog se mer av sin teknik). gillar det inte alls, vill inte titta in i mina egna ögon när jag försöker fokusera!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 mars, 2016 kl 15:53

   Nej jag hade nog hellre haft dem i sidan i så fall. Eller så får man blänga så hårt på sig själv att man blir rädd för sig själv och trampar lite hårdare :)

 • Svara
  anneliten
  3 mars, 2016 kl 19:27

  Vi har speglar på ena sidoväggen. Vet inte om jag tycker att det gör varken från eller till. Vi har väldigt lite belysning i salen (och så vill vi att det ska vara) och det enda man ser är väl egentligen hur rygg och axlar ser ut. Inte knän och så.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 mars, 2016 kl 15:54

   Lite belysning har vi också. Tycker det ska vara det på spinning. Även fast forskning tydligen visat att man tar i mer om det är ljust….

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  3 mars, 2016 kl 20:59

  Jag drack cappuccino idag och skänkte dig en tanke prick då! :D

 • Svara
  Anna Jansson
  3 mars, 2016 kl 21:09

  Vi har inte speglar och jag har inte reflekterat över att jag saknar det. Men ibland skulle det ju kunna vara kul att se lite vinklar och så..

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 mars, 2016 kl 15:56

   Ja det var faktiskt lite spännande. Blev glad i själen att jag höll de vinklar jag trodde. Sen störde jag mig å andra sidan halva passet på en troskant som korvat sig, som jag aldrig vetat om annars….:)

 • Svara
  Viveca
  3 mars, 2016 kl 23:22

  Hon är ledig tisdag-torsdag nästa vecka :-)

  • Svara
   caroline
   4 mars, 2016 kl 13:45

   Då cyklar vi lite oxå va?

 • Svara
  Rund är också en form!
  4 mars, 2016 kl 19:24

  Jag går väl mot strömmen här då… ;-)
  Vi hade speglar bakom instruktören på mitt gamla gym. Älskade att stirra på mig själv under t.ex. tuffa backar. Kände mig så galet ”Rocky-fierce”…! Haha!

 • Svara
  Ingmarie
  5 mars, 2016 kl 05:31

  Gillar när speglarna är bakom instruktören. Får ju nackspärr annars om jag ska hålla på och kolla åt sidan. :-O

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.