Aktuellt

I brist på Portugal…

Varje år så här dags brukar jag vara i Portugal. Göra morgonyoga, äta frukostbuffé, springa långpass, tröskelpass och alla möjliga typer av pass. Äta glass, lyssna på spännande föreläsningar, somna innan klockan nio och reta mig på kass internetuppkoppling. 

IMG_7691

Jag brukar träffa nya bekantskaper och lära känna galet trevliga människor. Sånna där som man senare springer på i diverse lopp. Och bestämmer dejt med nästa år. I Portugal. Samma tid, samma kanal…

Det är DEN HÄR veckan jag brukar vara där. Det är DEN HÄR veckan som alla andra ÄR där. Och lägger upp bilder. Så att hela instagram och facebook blir ett enda långt självplågeri att besöka. Visst unnar jag dem all the best. Men jag är ju avis! Vad hände liksom? Varför är jag inte där?
Fil 2016-03-15 16 09 12

Så jag tröstar mig. Lyxar lite i min ensamhet. Åker till skogen och leker Portugal. Inte lika varmt, inte lika trevligt sällskap, men det är tamejtusan vår i luften. En bra start!

Fil 2016-03-15 16 02 31
Premiär utan jacka! 

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Anna Jansson
  15 mars, 2016 kl 21:46

  Hela sverige verkar ha fått vår utom Jönköping för här är allt bara grått och tråkigt!

  • Svara
   Anna
   16 mars, 2016 kl 17:13

   Osis liksom! Hoppas solen kommer snart till er också!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.