Aktuellt

Glad påsk!

2015031209.27.23_thumb.jpg

Är det inte typiskt att cykla långpass i regn och bli förpassad till spinningcykel inomhus när solen skiner sitt vackraste? Gårdagens pass var allt annat än en solskensrunda och dagens strålande sol struntade fullständigt i att jag hade pass på gymmet…

Men i morgon tar jag revansch. Då solskenscyklar jag hem från svärföräldrarna. I solsken och rak medvind. Kolhydratladdad till tänderna. Det kommer gå fort och ni kommer bara se fartränderna efter mig. Typ.

Också har jag beställt Eggs Benedict i målgång. Ägg och påsk hör ju ihop har jag hört!

Njut av äggen, maten och godiset. Och solen, löparskorna och trädgårdshandskarna. Så hörs vi sen!

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  27 mars, 2016 kl 03:20

  Ja det är allt bra typiskt. :-O men solen och medvinden kommer bli desto härligare!

 • Svara
  Mari
  27 mars, 2016 kl 10:12

  Heja dig :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.