Aktuellt

Bloglovin och val av flöde…

Jag följer bloggar via Bloglovin. Det har länge varit typ 99% träningsbloggar i min feed. Och resten skrivet av mina barn eller någon gammal skolkamrat… 

timans
Annat än löparskor i mina flöden. Bilder lånade härifrån.

Plötsligt har jag börjat lägga till nya bloggar. Dra ifrån andra. Med resultatet att jag bara ser mat i mina flöden. Vet inte om det är min trilskande vad som gör att jag inte är lika sugen på att läsa om löprundor. Ett sätt att skärma av. Eller så är jag bara glupsk.

Mitt flöde förgylls numera av vegetariska middagstips, svampsoppor och avokadotoasts. Foodforflow frestar mig via blogg och instagram med de mest fantastiska skapelserna medan Sandra Mastio levererar moffig mat för moffiga tillfällen.

Men såklart flödar det också träning i mina kanaler. Även om jag blundar lite för de mest fantastiska påskrundorna. Och bara kikar med ena ögat om hur långa era långpass blev. För jag blir så våldsamt avis. Njuter av vegetariska matdrömmar och bilder på fantastiska granolor så länge.

Men var inte oroliga. Snart kommer jag att tycka att era kilometertider är lika spännande som vanligt! Och inspireras till tänderna av era långpassbilder! Snart!

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  29 mars, 2016 kl 09:12

  Det jag gör nuförtiden kan knappast kallas för löpning. Ikäll kommer jag att skriva om stavgång till exempel :) Så du kan tryggt läsa hos mig utan att bli avis!

  • Svara
   Anna
   29 mars, 2016 kl 12:05

   Haha, det känns tryggt :)

 • Svara
  Hanna - Pilates och träningstokig
  29 mars, 2016 kl 12:08

  Mat tycker jag är så tråkigt att titta på. Iallafall på instagram där det finns konton som enbart har matbilder. Zzzz på den. :-D Däremot är det trevligt att inspireras av recept på bloggar.

  • Svara
   Anna
   30 mars, 2016 kl 14:38

   Älskar att titta på mat och dreglar åt mästerkocken varje onsdag. Så jobbigt att bli så frestad hela tiden bara :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.