Aktuellt

Alperna någon? Piggelina-rabatt för den som är sugen!

Om du vill hänga med mig till alperna för lite trail-äventyr i sommar bör du ta det lugnt med grodhoppen på midsommar.

alperna

På midsommardagen går nämligen Cro-runnings resa till Österrikiska alperna och jag kan tänka att bergen kommer kännas lättare med lite pigga ben. Vi springer långa dagsturer i bergen, njuter av fantastisk natur och stannar för övernattning i bergsstugor längs vägen. Förutom den grymt coola löpningen kommer det serveras både yoga, workshops och utflykter. Känner du att du liksom inte kan motstå tycker jag du ska boka dig. Uppger du PIGGELINA som rabattkod får du 500 kr rabatt på bokningsavgiften.

Så. Häng på vettja.

6 Kommentarer

 • Svara
  Johannes Sundlo
  9 mars, 2016 kl 16:37

  Det hade ju inte varit helt fel om man säger så! Men är pappaledig med ansvar för en liten knodd den här sommaren. :)

 • Svara
  Mari
  9 mars, 2016 kl 17:23

  Men alltså, jag dör!! Vilken dröm… <3

 • Svara
  Lene
  10 mars, 2016 kl 12:55

  Det lät ju alldeles alldeles underbart. Tyvärr så håller jag på och kommer tillbaka från en löparskada, så eftersom jag också vill vinna Nobelpriset i förnuft så får jag sansa mig och hoppas att ni kör även nästa år :)

 • Svara
  coyntha
  14 mars, 2016 kl 16:20

  Funderat att åka med er men datumet passar inte! Men High Tatras kanske? Har du någon rabatt för den resan också? :)

  • Svara
   Anna
   15 mars, 2016 kl 10:32

   Går nog att ordna! Men då får jag ju inte se dig, för jag kan tyvärr inte hänga med dit i år :(

   • Svara
    coyntha
    15 mars, 2016 kl 15:44

    Åh! Hade velat ta Alperna men datum passar inte mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.