Aktuellt

DEN veckan…

Hälsenan la in en protest efter ler-löpningen igår och har inte slutat ömma. Jag drar i handbromsen och passar på att ta denna hektiska Stävie Trailvecka till löpvila. 

Fil 2016-02-29 13 16 06

För nu är karusellen igång. Knappt hade jag hoppat ur pyjamasen innan första leveransen knackade på dörren. Nu har jag Oatly havredryck över hela garageuppfarten, samtidigt som viktig funktionär har dragit sig ur och Skånska Dagbladet vill fota mig i löparkläder om en halvtimme.

Med den där hälsenan som inte vill springa…

Fil 2016-02-29 13 15 19

Den här veckan kommer dottern gnälla över en frånvarande mamma. Blogginläggen kommer att vara ostrukturerade och korta. Jag kommer inte hinna läsa era bloggar i samma utsträckning som vanligt och missa hälften av allt spännande ni har för er. Huset kommer att förfalla (ja diskbänken ser redan ut som i en knarkarkvart) och träningen kommer att bli eftersatt.

Matplaneringen har gjorts med nytt fokus: ”mat på fem minuter” och jag laddar mentalt för att överleva på mat utan kärlek.  Dessutom samlar jag tålamod för att svara på frågor från folk som inte orkar googla, typ: när går tåget till Kävlinge?  Vilken buss går till nummerlappsutdelningen? Hur blir vädret på söndag?

Och mitt i all stressen älskar jag det! Att anordna något som glädjer så många. Att gå all in under 7 dagar och casha in belöningen på söndag eftermiddag: ryggläge och sondmatning med semlor. Att high fajva med Sarah och ge oss själva en klapp på axeln. Lätt värt varenda grått hår.

Så hälsenan. Tajmingen är bra. Jag hade ändå inte haft tid att springa. Men se till att vara fit for fight nästa måndag. För då har jag nog abstinens….

15 Kommentarer

 • Svara
  Åsa
  29 februari, 2016 kl 18:25

  Hoppas verkligen att hälsenan snart är pigg igen!

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:16

   Hoppas jag också! Förstår inte hur den kan gå från superpigg till ”ont när jag cyklar till tåget” på ett enda pass. Grrr. Nu hoppas vi läkköttet är på topp!

 • Svara
  Caroline
  29 februari, 2016 kl 18:36

  o värsta i Hälsene strejken är att du (vi, jag sympatiar ju alltid med dig) missar döds intervallerna imorgon ;(

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:15

   Skit är vad det är! Å andra sidan hade jag nog inte haft fokus nog att fixa dem. Det är mycket som snurrar. Men DU kan ju :) hihihihi!

 • Svara
  Anna Jansson
  29 februari, 2016 kl 20:32

  Jag önskar dig verkligen all lycka till i veckan!

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:15

   Tack snälla!

 • Svara
  Mari
  29 februari, 2016 kl 21:02

  Lycka till med allt nu. Glöm inte andas. Kramar

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:16

   Tack för påminnelsen! I’ll do my best :)

 • Svara
  anneliten
  29 februari, 2016 kl 22:36

  Tänk vad nörd-knäpp man är när man välkomnar känningar för att de kommer lägligt :-) På något sätt ser man det som att man ändå ska ha sin beskärda del och då kan den komma när annat ändå stör. Nåja, jag hoppas att din hälsena raskt känns helt bra igen. Och lycka till med alla förberedelser. Bodde jag närmre skulle jag komma över och röja i köket åt dig ;-) Men å andra sidan… Du har ju ett par ganska vuxna barn, eller?

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:18

   Fast den ena är i USA och jag behöver nog locka med något coolare för att hon ska komma hem…. Den andra skyller på geografiprov… Synd att du bor så långt bort :)

   • Svara
    anneliten
    1 mars, 2016 kl 22:33

    Smart unge! Det där med ”massor av plugg” som ursäkt har jag gått på många gånger…

 • Svara
  Ingmarie
  1 mars, 2016 kl 06:01

  Virtuell kryapåhälsene-blås till dig!

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 07:18

   Tack bästa! Det hjälpte redan lite!

 • Svara
  Gert
  1 mars, 2016 kl 10:07

  Jag önskar din hälsena ett snabbt tillfrisknande och resten av dig en trevlig Stävie Trail. :)

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2016 kl 10:34

   Tack Gert! Det kommer bli kanon! Och snö :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.