Aktuellt

Plötsligt händer det!

För att få till all min träning måste jag ofta pussla. Hitta luckor och pressa in. Det gör att jag ofta har tio minuter efter avslutat pass tills jag ska vara redo för familjeaktivitet. Tackar Gud för raggarduschen, den bästa av uppfinningar…

Fil 2016-01-10 14 06 27

Men ibland händer det. Kanske två gånger per år. Att INGEN är hemma när jag kommer hem. Huset ligger tyst och inga måsten väntar.  Resterna från gårdagens middag tar ett par minuter att värma. Tidningen ligger oläst på bordet.

Duschar och hoppar i mjukisbyxorna. Äter i lugn och ro. Tar med tidningen till soffan och slänger mig handlöst. Låter mina nysprungna 21 kilometer landa mjukt i kroppen och bara njuter. Njuter av att få känna mig lite trött och inte behöva samla ihop mig och hitta energi.

Tänker att jag borde titta på Vinterstudion men inser att jag inte ens vet hur man sätter på teven. Så många fjärrkontroller liksom. Det var enklare förr. Fast då behövde man ju masa sig fram till teven för att slå på den. Det hade jag inte orkat. Det hade inte blivit teve då heller. Same same but different. Jag ligger kvar. Drar upp filten till hakan. Undrar hur många år sen det var jag tog en tupplur mitt på dagen? Undrar hur det skulle kännas…

14 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  10 januari, 2016 kl 15:34

  Soffläge alltså! Inte illa :) enjoy!

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:52

   Jag låg där så länge så när Fredrik föreslog att vi skulle titta på en film på kvällen blev svaret: JAG ORKAR INTE SITTA I SOFFAN MER! :)

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  10 januari, 2016 kl 15:37

  Haha, så där har jag det nästan dagligen… Eller nja, men typ. Och älskar det :D

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:31

   Grymt! Njut :)

 • Svara
  KikkiSandström
  10 januari, 2016 kl 16:04

  Mysigt med egentid. Den har jag mer av nuförtiden då inga småbarn finns i familjen längre.

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:52

   Mina är inte heller speciellt små men det är alltid något som ska fixas ändå. Men jag känner att den kommer inom inte allt för länge – sofftiden :)

 • Svara
  Ingmarie
  10 januari, 2016 kl 16:52

  Powernap är guld! Ett måste i min värld! NJUT! Och skapa mer sån tid. :-)

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:53

   Tror man kan hitta mycket tid om man skär ner på internet….

 • Svara
  mari
  10 januari, 2016 kl 18:24

  Raklång i soffan, underbart. Blev det någon tupplur? :)

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:53

   Nej men korsord… tills hjärncellerna protesterade :)

 • Svara
  Mikael
  10 januari, 2016 kl 19:52

  Låter härligt. Ser fram till när barnen går i skolan och jag kan jobba hemma ensam. Löppaus istället för kaffepaus (eller både och) :)

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:54

   Kaffe och löpning hör ju liksom ihop, så där har du en gjuten combo. Men du har några år kvar va? :)

 • Svara
  Mia
  10 januari, 2016 kl 22:15

  Oooooooh. Jag förstår PRECIS vad du menar. PRECIS. En ska alltid hasta någonstans efteråt och när en inte behöver det är det bättre än vilken bal på slottet som helst <3

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2016 kl 07:55

   Precis! BÄttre än vilken bal på slottet som helst!! Undrar när jag får soffchans nästa gång!?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.