Aktuellt

Lotteriet med stort L

New York marathon. Det häftigaste häftiga.  En upplevelse som gräver hål i plånboken men som ändå någonstans är grymt värt det. Vill du komma billigare undan ser du till att vinna en plats i deras lotteri som nu är öppet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du anmäler ditt intresse här fram t om 21/2. Vinner du en plats dras pengarna direkt från ditt kort och det finns ingen återvändo. Finns det inga pengar att dra, går platsen till någon annan.

IMG_0739

Själv har jag precis bokat 18 dagar till Sydafrika med familjen och plånboken springer och gömmer sig vid blotta tanken på New York. För även om jag (mot all förmodan!) skulle vinna en plats måste jag ändå ta mig dit och ha någonstans att bo. Jag tänker att OM jag hade vunnit hade det löst sig. Då hade det liksom varit meningen.

Det är ju dessutom galet värt att bli lite extra pank för att uppleva  New York igen. Jag kan äta gröt i flera veckor om det skulle krävas. Dessutom känns det tämligen riskfritt, jag har liksom inte tur.

Fredrik är mycket förnuftigare och tycker jag ska vänta till ett annat år. Jag är liksom inte känd för att kunna vänta. Därför:

Se nu till att anmäla er så många som möjligt så att  ni minskar min chans, i fall jag bara skulle RÅKA att anmäla mig. För jag får ju inte vinna….

Jag vill!

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  26 januari, 2016 kl 12:45

  Jag skulle aldrig våga delta i det där lotteriet. Är alldeles för snål… :P

  • Svara
   Anna
   27 januari, 2016 kl 14:00

   Nej det är livsfarligt…

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  26 januari, 2016 kl 20:51

  Ååååååh herregud drömmen!

  • Svara
   Anna
   27 januari, 2016 kl 14:01

   Eller hur! Men du skulle dit i vår igen va? Galet underbart crazy liksom. Vill också!

   • Svara
    Träningsblogga-Ida
    27 januari, 2016 kl 20:50

    Ja, jag ska ju det! En vecka över påsk. Galet underbart crazy for sure!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.