Aktuellt

Headers

Har satt dottern i arbete med att göra en ny header till min blogg. ”Orka mera” ska bli ”Piggelina”, gammalt ska bli nytt. Av alla de miljoner headers jag haft sedan starten 2007 lyckades jag hitta fyra. Känner du igen dem? (Ska villigt erkänna att jag själv bara kommer ihåg två…)

banan-720574

banner

header mamma

orka_mera_header_image

Anyway. Medan barnarbete pågår roar jag mig med annat. Som att äntligen få tummen ur och anmäla mig till Wings for life i Milano i maj. Loppet som äger rum samtidigt på 35 platser runt om i världen. Zadar testade jag förra året, och i år blir det alltså Milano. Vem vet var jag hamnar nästa gång?

Springer du WFL i år? Och i så fall var?

 

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  26 januari, 2016 kl 10:36

  Spännande! Jag har nog bara hängt här med den header som är nu… Kanske också ska be min dotter att göra en header åt mig…eller inte. Skulle ev bli en bajskorv på den… Hahaha…

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2016 kl 11:06

   Aj fasen, har jag haft den sååå länge! Tur att det snart blir omväxling då :) Fast med en tonåring i tjänst kan det ta ett tag även om jag förmodligen inte riskerar några bajskorvar!

 • Svara
  KikkiSandström
  26 januari, 2016 kl 21:32

  Underbart!!! Barnarbete när det är som bäst! Spännande med lopp i Milano – lycka till!
  Själv bloggar jag idag och filosoferar kring den underbara solen http://kikkisandstrom.se/och-ljuset-atervander-varje-ar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.