Aktuellt

Fredagsfeeling

Fick till en helt fruktansvärd kombo av övningar på dagens Tabatapass. Två övningar som var för sig på pappret inte verkade som någon riktig killer visade sig i verkliga livet liksom vrida ur varenda muskelfibrill som en trasa… Så nu sitter jag här och skakar och inväntar fredagslugnet och årets semmel-premiär som väntar i eftermiddag.

Och övningarna??? Undrar ni säkert nu. För ni vill bergis också uppleva lite skakiga armar, och få grädde på näsan när ni liksom inte kan styra semmel-armen. Here goes:

Övning 1: Planka på händer och fötter. Rotera så att höger knä möter (och verkligen nuddar) vänster armbåge. Växla sida.

Övning 2: Utgå från en yoga-delfin. Flytta fram vikten och lägg panna/näsa i golvet mellan händerna. Höften hålls i samma position och rumpan fortsatt upp mot taket. Överarmarna närmar sig underarmarna. Pressa sedan tillbaka dig i delfinen så att en rak linje bildas mellan armbåge, axel och höft.

Arbeta 20 sekunder. Vila 10. Alternera övningarna. Totalt 8 ggr. Jag hade 5 andra tabatas på passet också men det här var den som blev mest skak för pengarna.

1+1 blev obviously minst fyra. Så shake it baby, det är ju fredag!

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.