Aktuellt

228 mil

Statistiknörden nördar vidare. Kollar Funbeat men fattar ingenting av deras nya rapportverktyg. Eller det är egentligen inte nytt, de bytte för ett par år sedan. Sedan dess fattar jag inget…

image

Jag lyckas lura ut att jag sprang 228 mil förra året. 10 fler än året innan. Det är typ till södra Italien. Ibland känns det lite korkat att jag är kvar på samma ställe fortfarande. Som en hamster i ett hjul. Fatta hur mycket coolare det varit att starta dagens runda i södra Italien än på en översvämmad cykelväg i Kävlinge…

image
Platsen för årets första runda.

Å andra sidan har jag närmare till Norge nu. Och där kommer det hända grejer under våren minsann. Jag tror jag vill dit!

15 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  1 januari, 2016 kl 18:36

  Snyggt!!! Hur långt kvar har du till ett varv runt jorden om du sumerar hela din loggade historik? Eller är du redan inne på varv 2?

  • Svara
   Anna
   1 januari, 2016 kl 22:43

   Bara på 1341 mil sedan starten för en herrans massa år sedan. Det är ju inte ens i närheten av ett jordsnurr.

   • Svara
    Andreas
    2 januari, 2016 kl 21:28

    Nä vid närmare eftertanke tar de nog en 20 år att skrapa ihop ett varv ? du har ju mer än en fjärdedel iaf!

 • Svara
  KikkiSandström
  1 januari, 2016 kl 18:44

  Gott Nytt År! Häftigt många mil du åstadkommit. Här hos mig kör vi igång med en ny säsong av min grupp på facebook – HälsoUtmaningen där vi tränar, utmanar oss själva, redovisar våra pass och peppar varandra – https://www.facebook.com/groups/halsoutmaningen/

  • Svara
   Anna
   2 januari, 2016 kl 17:41

   Pepp kan man aldrig få för mycket av! Bra initiativ!

 • Svara
  Mari
  1 januari, 2016 kl 19:50

  Snyggt jobbat =)

 • Svara
  Rund är också en form!
  1 januari, 2016 kl 19:51

  Smart du var som vände på det. (Tänkte Europa).
  Jag tänkte Sverige (norrut). Det blir ju inte alls lika coolt…. Haha! :-D

  Kram M

  • Svara
   Anna
   1 januari, 2016 kl 22:45

   Nej Umeå känns inte lika lockande som Venedig. Ändå väljer jag Umeå flera gånger om året :)

 • Svara
  Kari
  1 januari, 2016 kl 22:44

  Du vet väl att Ecotrail går i Bryssel och Paris också? Om du skulle få plats med en resa till i kalendern! Jag har sprungit (nåväl, jag gick i Bryssel eftersom jag hade löpförbud då) båda och tyckte Paris var bäst. Då sprang jag 50 km och började i Versaille och avslutade vid Eiffeltornet – det är ju svårslaget.

  • Svara
   Anna
   2 januari, 2016 kl 17:42

   Ahhhhh, vad du frestar mig! Paris låter ju galet kul. Måste googla….

 • Svara
  Mikael
  4 januari, 2016 kl 20:49

  Galet många mil på ett år men skönt att höra att det går :) Såna där översvämningsskyltar såg jag förresten många av idag. Försökte ta mig till Folkets park längs ån och det gick inte så bra. Jag försöker hitta lite kul rundor nu när jag blivit Furulundsbo :)

  • Svara
   Anna
   4 januari, 2016 kl 22:55

   Nej där är det ganska mycket swimmingpool just nu. Hur långa rundor vill du ha?

   • Svara
    Mikael
    5 januari, 2016 kl 08:08

    Jag har precis haft 2 månaders uppehåll för att försöka få bukt med min fot (utan att lyckas) så i dagsläget håller jag mig på upp till 10 km.

    • Svara
     Anna
     5 januari, 2016 kl 18:26

     Störigt med foten! Förutom stävieskogen är det lite ont om fina platser som ryms på en milrunda. Men längs ån är ju fint när vattnet är borta.

     • Mikael
      5 januari, 2016 kl 20:17

      Just nu har jag bestämt mig för att ignorera foten eftersom inget verkar hjälpa så jag hoppas snart vara redo för lite längre rundor igen så alla tips tas tacksamt emot :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.