Aktuellt

So much fun!

Alltså jag har beslutsångest. Vill så mycket men vet inte hur jag ska få veckorna att räcka till. Vilka val jag ska göra. Vilka dörrar som är värda att stänga för att kunna öppna andra.

IMG_3995

Eventuellt ska jag till Sydafrika. Så länge den möjligheten finns kan jag inte boka mig till Portugal. Men helt ärligt vet jag inte om det ens blir av. Och då kanske Portugal blir fullbokat medan jag väntar på besked. Blir Sydafrika inställt och Portugal fullt kan jag åka på Löplyx i Falkenberg. Om inte det också blir fullt medan jag väntar…

Åker jag inte på Löplyx och tullar på min träningslägers-ranson skulle jag kunna åka på Trailrunning-helg på Österlen i maj. Vilket jag egentligen hellre vill för att årstiden är  bättre. 

Att åka till Österlen och springa 70 km helgen före Stockholm marathon är dock inte speciellt smart. OM jag ska springa Stockholm marathon. Vilket i sin tur beror på om jag har åkt till Sydafrika och satt sprätt på mina pengar. Då är Köpenhamn marathon två veckor tidigare en billigare utflykt. Bara sådär över dagen. Som inte kräver resa eller boende.

Å andra sidan kommer Köpenhamn att ge postmarathon-trötta ben på Österlen som jag kanske ändå inte ska springa eftersom jag varit i Sydafrika och satt sprätt på pengarna. Eller så kanske jag bara var i Falkenberg och har nästan alla pengar kvar. Så jag kan åka till Österlen.

Kanske är det bättre att spara pengarna och åka till Spanien i mars när vi har barnledigt. Men ska man då boka resan från Sydafrika eller Köpenhamn?

Eller så stannar man hemma. Och öppnar upp för möjligheten att gå på Blogger Bootcamp. Som förvisso krockar med Gerdahallens inspirationsdag.

Så många beslut och jag som inte ens har en millimeter beslutsförmåga. Jobbigt läge.

19 Kommentarer

 • Svara
  hopihopi
  29 december, 2015 kl 19:56

  Jag känner igen mig i beslutsångesten, även om jag inte brukar ha lika lyxiga problem. Jag hoppas att det löser sig :)

  • Svara
   Anna
   29 december, 2015 kl 22:33

   Det blir alltid bra till slut. Även om man gråter en skvätt för att man inte kan göra allt samtidigt :)

 • Svara
  Ida
  29 december, 2015 kl 19:57

  Hahaha stackare. Jag har typ samma beslutsförmåga som du har. Så jag ver vad du går igenom. Dock låter det ju som spännande alternativ vilket som…

  • Svara
   Anna
   29 december, 2015 kl 22:34

   Visst är det jobbigt. Jag kan ju inte ens välja vad jag ska äta till lunch… Och det valet måste man göra VARJE DAG! Måste jobba på det där :)

   • Svara
    Ida
    30 december, 2015 kl 02:40

    Haha jag har typ samma saker jag äter om jag ska äta ute för att slippa välja :)

 • Svara
  Mikael
  29 december, 2015 kl 20:06

  :) Det blir nog bra hur du än gör.

  • Svara
   Anna
   29 december, 2015 kl 22:34

   Förmodligen :)

 • Svara
  Ingmarie
  29 december, 2015 kl 23:22

  Men tänk ändå vilken lyx att kunna välja ö.h.t! :-D

  • Svara
   Anna
   30 december, 2015 kl 16:29

   Ja, det är rätt sätt att se det :)

 • Svara
  traningsgladje
  30 december, 2015 kl 00:17

  dagens värsta!!

  • Svara
   Anna
   30 december, 2015 kl 16:29

   Eller hur! Jättejobbigt!

 • Svara
  Annika
  30 december, 2015 kl 01:58

  I-lands bekymmer:-)

  • Svara
   Anna
   30 december, 2015 kl 16:29

   I-landsbekymmer kan vara riktigt jobbiga… :)

 • Svara
  anneliten
  30 december, 2015 kl 09:52

  Nu låter ju det där lite som lyxproblem men… Jag uppfattar dock Sydafrika som prio 1 på din lista (fantastiskt ställe by the way). Går det kanske att preliminärboka något av alternativen i väntan på besked? Och vill du springa i Stockholm utan att dra på dig hotellkostnad så får du gärna bo gratis hos mig. Jag har ett hyfsat stort hus 12 min med pendeltåg från centralen.

  • Svara
   Anna
   30 december, 2015 kl 16:31

   Ja den är ju prio 1. Tyvärr börjar jag misstänka att den inte blir av. Därför alla om och men… Boendeerbjudandet låter ju frestande förstås :) Om inte annat väldigt väldigt trevligt. Vi har ju inte setts sen Sydkustloppet för hundra år sen…..

 • Svara
  KikkiSandström
  30 december, 2015 kl 15:23

  Vilken ENORM beslutsångest – hoppas verkligen att du lyckas ta dig ur den! Lycka till och Gott Nytt År!

  • Svara
   Anna
   30 december, 2015 kl 16:32

   Tack jag gör mitt bästa :) Gott nytt år du med!

 • Svara
  caroline
  30 december, 2015 kl 19:20

  Alltså, Gerda får du inte missa! Vem ska ta hand om mig då? Vårt vinnande koncept med spinna på FM sen till Lund? O söndagen har jag prel bokad annars kunde du övertalat mig att följa med till bloggercampen… kram

 • Svara
  Märta
  2 januari, 2016 kl 22:19

  Svåra beslut :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.