Aktuellt

Wings for life 2016

Jag gillar traditioner även om de kan begränsa ens möjligheter att se nytt. Man hinner ju inte så många marathon per år och att spika Helsingborg som jag gjort gör ju att möjligheterna till andra marathon minskar. Därför är det bra med lopp som går på flera platser samtidigt, så man kan springa samma lopp men ändå uppleva nya platser… 

image

Förra året sprang jag Wings for life i Zadar som en del av Crorunnings löparresa till Kroatien.  Ett otroligt roligt koncept där man jagas av en följebil, och där man från början inte vet hur långt man kommer att hinna. Ju fortare man springer ju längre blir loppet…

Trodde att det skulle bli en favorit i repris nästa år men Crorunning valde andra spännande resmål för året.

Men ett coolt lopp kan man inte missa, och eftersom det går samtidigt på över 30 platser kunde jag ju åka själv någonstans, typ Kalmar. Men Fredrik tänkte annorlunda.

Han såg en chans till Italiensk matresa och nu springer jag plötsligt i Milano. Kombinerat med en långhelg i området Emilia Romagna som ska vara den Italienska matens mecka.  Gissar att det slår vilket pastaparty som helst!

4 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  16 november, 2015 kl 19:06

  Jag tänker att jag skulle bli väldigt stressad av att ha en bil som jagar mig…. :D

  • Svara
   Anna
   16 november, 2015 kl 22:42

   Ja det var apstressigt! Speciellt när man hörde den komma fast man inte ville att det skulle vara över….

 • Svara
  Ingmarie
  16 november, 2015 kl 22:01

  Åh då kanske jag kan få min Italienresa till slut! :-D

  • Svara
   Anna
   16 november, 2015 kl 22:43

   Jaa! Såklart!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.