Aktuellt

Tomtar i Umeå?

Julen firas bäst i löparskor.

Förra året sparkade jag igång julen med Tomtelöpning i Malmö. Enda gången jag någonsin sjungit och sprungit samtidigt. Att det skulle låta förskräckligt var ju inte helt otippat, men att det skulle vara SÅ jobbigt. Vem hade kunnat ana? Värre än burpees i tuggummi.

Satt och drömde om en favorit i repris, då jag plötsligt insåg att jag inte kommer att vara hemma i jul! Det är ju Umeå-jul i år.

Så nu sitter jag här, med jordens längsta framförhållning, och undrar om det finns galna löpare i Umeå också? Och i vilken facebookgrupp man ska gå med för att hitta dem?  Har jag ens någon Umeåläsare, som kanske vet svaret?   Vill ju liksom inte springa sjungande genom Utopia alldeles själv…  

Någon måtta får det ändå vara!

8 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  4 november, 2015 kl 17:31

  Kolla Träna ute tillsammans i Umeå eller IFK Umeås löpargäng på facebook så kanske det ordnas något. Eller får du annonseea där efter sällskap.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 november, 2015 kl 14:00

   Tack för tips! Jag visste att det skulle finnas någon med koll :)

 • Svara
  Ingmarie
  4 november, 2015 kl 22:36

  Om du börjar kommer alla haka på!!!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 november, 2015 kl 14:02

   Eller så tänker dom att det är en galen skåning som går bananas mitt i julhandeln, stirrar ut mig och får mig att gömma mig bakom en julgran….

 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  6 november, 2015 kl 00:28

  Men ännu viktigare, vem kommer anordna Tomtelöpningen i Malmö nu då?! :D

  • Svara
   Anna (orka mera)
   6 november, 2015 kl 19:58

   Det är Malmö löparförening i år igen. Jag var helt oskyldig till fixandet. Jag bara hängde på och njöt!

  • Svara
   Anna
   12 november, 2015 kl 07:23

   Det är ju PRECIS det där jag söker. Fast i november??? Hur tänker Umeåtomtarna nu? Jag är ju inte i Umeå i november och hur kan man tomtespringa innan renarna ens hunnit vakna :) Hoppas på favorit-i-repris när det närmar sig jul på riktigt :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.