Aktuellt

Ooops I did it again!

Det har hänt igen.

 
Så lika men så olika…

Kommer till spinningsalen och upptäcker CYKELSKORNA i väskan. Cykel- och spinningskorna är identiska, sånär som på en viktig detalj: klotsarna. Därför är det plättlätt att ta fel. Hade det inte varit så att jag råkade vara instruktör på passet så hade jag gått hem. Att spinna i gympaskor är som att springa i garaget. Eller nått. Totalt meningslöst.

Så Fredrik får åka på utryckning och mot slutet av uppvärmningen har jag rätt skor i min ägo. Dagen räddad. Belöningen får han i form av en extra julklapp. För jag har hittat världens bästa. Mer än så kan jag av förklarliga skäl inte avslöja här.

Men jag tror att vissa av er blir avis…

7 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  14 november, 2015 kl 13:09

  Kanske samma som jag köpt till min sambo i födelsedagspresent. Problemet är att han fyller i januari och paketet ligger redan på posten. Och en likadan till mig. Så det får bli varsin höstpresent till oss istället.

  • Svara
   Anna
   15 november, 2015 kl 09:11

   Höstpresenter är aldrig fel! Sånna vill jag också ha :)

 • Svara
  anneliten
  14 november, 2015 kl 17:33

  Springa i garaget… Hmm, det gör ju jag ibland. Men heller ute förstås :-)

  • Svara
   Anna
   15 november, 2015 kl 09:10

   Fast du har du säkert ett löpband. Jag tänkte mer springa runt runt i garaget….

   • Svara
    anneliten
    16 november, 2015 kl 11:28

    Ja. Det är väl egentligen min mans löpband. Jag protesterade lite mot det, eftersom jag tycker man kan vara ute. Det tycker inte han. Och han är duktig. Mycket regelbundet och flitigt användande av bandet. Om jag skulle tvinga ut honom skulle jag not lyckas väldigt sällan. Bättre träning som blir av inomhus än ingen träning alls, eller hur :-)

 • Svara
  Ingmarie
  15 november, 2015 kl 20:18

  Hoho! Vilken tur du har lika snäll man som jag. :-)
  Undra om det är jag som blir avis på hans julklapp…? :-)

  • Svara
   Anna
   16 november, 2015 kl 14:00

   Kanske. Fast man kan inte ha den när man simmar….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.