Aktuellt

Fredagsdusch!

Fil 2015-11-06 17 50 29
Vattenkammad och nyduschad på reflexvästpremiären

Tror jag har sagt det förr. Kvällslöpning i regn… alltså vilken grej! Sånt grymt sätt att kicka igång helgen på. Dessutom med värsta bästa sällskapet. Med Sofia snackade jag bort 12 kilometer och lyckades dessutom springa vilse på den väg jag springer MINST två gånger i veckan. Världen ser liksom helt annorlunda ut i mörker…

Som draghjälp och hare hade vi Pep. Inte ens jag kunde vara rädd för honom!

Jag trodde hundar skulle stanna och kissa vid var tredje lyktstolpe. Jag hade uppenbarligen fel. Racer-Pep hade ingen förståelse för att löpare över 40 behöver uppvärmning. Det var bara att bita i och hänga på.

Sa jag att jag hade en fantastisk start på helgen?

8 Kommentarer

 • Svara
  traningsgladje
  6 november, 2015 kl 20:19

  vad är pep för ras? ser ju ut som hazel!

 • Svara
  Ingmarie
  6 november, 2015 kl 21:13

  Det regnet kommer nog blöta ner mig i morgon. ;-) Men jag hoppa spå lite mer ljus. :-)

 • Svara
  Sofia & Pep
  7 november, 2015 kl 07:35

  Vi fick också en fantastisk start på helgen! Stort tack! Insåg först när jag kom hem hur blöt vi blivit…

  • Svara
   Anna
   7 november, 2015 kl 13:34

   Ja samma här. Var helt dyngsur men det kände jag inte när vi sprang. Fotknölen var ganska tjock också men det har lagt sig lite nu :)

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  7 november, 2015 kl 14:16

  Åh, vad jag blev springsugen nu!

  • Svara
   Anna
   7 november, 2015 kl 15:54

   Ja det var helt fantastiskt! Sånt vill jag göra VARJE fredag. I regn!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.