Aktuellt

Fotvård

Jag har inga problem att lägga pengar på mat, massage, träningskläder och resor. Men det ska mycket till innan jag fixar naglarna eller unnar mig nya strumpor. Fotvård går in under kategorin strumpor. Sånt jag kanske hade behövt egentligen men som jag inte riktigt unnar mig. Hittills i mitt liv har jag gått på fotvård EN gång. Resultatet ser ni till vänster i bild. Två dagar senare sprang jag 75 km terräng i Ursvik. Fotvårdaren hade förmodligen gråtit en skvätt om hon visste…

image

Idag är det dags igen. Andra besöket. Jag kommer känna mig snyggast i yogasalen på fredag!

9 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  10 november, 2015 kl 21:03

  Även om dina fötter ser ut som kriget är de ändå 100 ggr finare än mina alla veckans dagar. :-O

 • Svara
  Mia
  10 november, 2015 kl 21:23

  Anna! Du kan inte publicera sådana där bilder när du har läsare som har fotfobi!!!

  • Svara
   Anna
   10 november, 2015 kl 21:28

   Hihihihi. Förlåt! Men det är bara lite lera och plåster. Och vänstra bilden är ju så fin så den strålar…..

 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  10 november, 2015 kl 23:02

  Hade jag vetat vart man skulle vända sig, så hade jag nog tagit bort alla tånaglar permanent – Scott Jurek-style. De ramlar ju bara av ändå. Eller har någon konstig blå/lila/gul färg.
  Jag tycker du ska visa fotvårdaren din Ursvik-bild. :) Berätta vad han/hon sa.

  • Svara
   Anna
   11 november, 2015 kl 14:38

   Nej men usch vad läskigt. Jag har alltid ågren när jag märker att någon börjar lossna. Som tur var har det alltid hunnit komma ut en ny under innan den vanliga lossnat… Det hade sätt läskigt ut annars! Tog inte med bilden till fotvårdaren, men får nog göra det nästa gång :)

 • Svara
  Cecilia
  11 november, 2015 kl 12:02

  Jag tror faktiskt det är du som är anledningen till att jag går på fotvård någon gång om året. För om jag minns rätt fick Fredrik fotvård i present av dig (?) när han och jag var kollegor på ÖSA, och han sa då något klokt om att ta hand om sina fötter, och sedan dess har jag tänkt att det får man väl göra, om fötterna nu ska utsättas för all övrig misshandel…

  • Svara
   Anna
   11 november, 2015 kl 14:40

   Haha, vad roligt! Fredrik är i konstant behov av fotvård. Han har grand canyons på sina hälar. Jag kunde ge honom samma present och julklapp varje år till tidens ände men jag hade nog inte varit så poppis då :)

 • Svara
  hejaerika
  12 november, 2015 kl 08:26

  ÄR det en stor spricka genom hela stortånageln på högerbilden eller är det bara klister från plåster eller nåt? Ser sjukt ONT ut ;D

  • Svara
   Anna
   12 november, 2015 kl 10:21

   Haha, det är nog bara smuts. Älskar bilden för att den är så äcklig, men efter duschen så var det mesta frid och fröjd igen. Den ser liksom mycket värre ut än det faktiskt var…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.