Aktuellt

Efterlyses: löpare

I samband med musikhjälpen i december riggar Helsingborg marathon upp en löparbur på torget i Helsingborg, där man kan springa löpband och skänka pengar. Vill man hellre springa utomhus kan man hjälpa till att transportera stafettpinnen PINNEN från Helsingborg till den riktiga musikhjälpsburen i Linköping. Till fots.

4E9A8175 kopia

I morgon kl 10.00 lämnar Pinnen Helsingborg. Jag har anmält mitt intresse för att ta över den i Kävlinge. Ja, den ska visst lite på villovägar. Pinnen tycker också om att springa långt…

Nu behöver jag någon som vill ta över den. I Lund eller Lomma eller annan plats ca 15-20 km från Kävlinge.  För transport vidare mot Malmö, valfri sträcka.

 Här kan du läsa mer om stafetten. Är du sugen på att hjälpa Pinnen ett steg närmare Linköping så hör av er! Vill ni ansluta senare på resan anmäl ert intresse på facebooksidan som finns här.

EDIT: Pinnen har valt annan väg pga dåligt intresse söderöver. Men ni som bor på vägen mellan Höganäs och Linköping har fortfarande chansen!

9 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  15 november, 2015 kl 15:08

  men alltså, bilden =) wow. Och vilken fin grej.
  Hur drar man ihop en sådan här liknande grej, skulle kunna tänka mig göra något liknande här i Sundsvall?

 • Svara
  Mia
  15 november, 2015 kl 20:11

  Anna i guldsken mellan löven! Gillar! Tyvärr blir det lite långt för mig för att ställa upp på detta löparäventyr… :) Hoppas det löser sig!

  • Svara
   Anna
   16 november, 2015 kl 13:54

   Äsch, du kan väl springa till Linköping själv :) Det löste sig tyvärr inte och pinnen tog en annan bana. Snyft!

 • Svara
  Matsdotter
  16 november, 2015 kl 07:36

  Vilken rolig idé! Jag som faktiskt bor i Linköping ser fram emot Musikhjälpen! Men jag kan ännu inte springa så jag får hjälpa till på nått annat vis :)

  Håller med Mari, superfin bild!

  • Svara
   Anna
   16 november, 2015 kl 13:55

   Å vad roligt med musikhjälpen så nära! Brukar hända massa kuligheter ju! Du hittar säkert på något som inte kräver springdugliga ben :)

 • Svara
  Clara Edvinsson
  17 november, 2015 kl 23:14

  Alltså det här med pinnen med stort P är så kul, vilket engagemang den har fört med sig, inte minst förra året. Jag hoppas den för med sig lika mycket i år!

  • Svara
   Anna
   18 november, 2015 kl 14:03

   Jag tokgillar idén, så galet kul! Bara ledsen att den ändrade väg i sista stund… Hade så gärna velat springa!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.