Aktuellt

Stafett genom Sverige

Facebookgruppen Springande tjejer har planerat att dra ihop en stafett genom hela Sverige, från söder till norr, och jag tycker idén är helt galet cool. Tänk om man lyckas hitta löpare som täcker hela den långa vägen!

image

Inser att det krävs galet många löpare och lika mycket tankeverksamhet för att förbinda alla löpare på bästa sätt. Det hjälper ju inte att ha en löpvillig i Göteborg och en i Kalmar, det blir ett himla sicksackande tvärs över landet.

Jag har anmält mig för 30 km i trakterna kring Kävlinge-Lund-Malmö. Återstår att se om den delen av Skåne kommer med i rejset och vem jag i så fall få växla över till/från. Är du sugen på att springa en sträcka så gå in och anmäl dig i gruppen

Och sorry alla killar, den här stafetten är bara för tjejer. Men ni får säkert köra en parallellstafett om ni vill. Kanske från andra hållet så kan vi se var vi möts! Kjol och peruk funkar kanske annars…

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  26 oktober, 2015 kl 13:45

  Låter suveränt! Hoppas det blir av, följer mer än gärna med… såhär från sidan om :)

 • Svara
  Andreas
  26 oktober, 2015 kl 14:59

  Cool idé! Som kille ser jag ingen anledning att vara avundsjuk. självklart ska kvinnor kunna göra saker utan att män lägger sig i.

 • Svara
  Mia
  26 oktober, 2015 kl 17:21

  Grymt roligt. En kanske ska ”offra” sig på nån mil i göteborgsområdet… :)

 • Svara
  Ingmarie
  26 oktober, 2015 kl 23:22

  Supercoolt! Joinat!

 • Svara
  Caroline Friberg
  27 oktober, 2015 kl 17:22

  Men vilken rolig ide! Glad dock att jag inte ska planera det hela ;) men springa kanske jag skulle kunna göra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.