Aktuellt

Selfie-snyggo!

Det där med selfies är en konst. Film-selfies är ännu konstigare. Av dotterns utlåtande lyckades jag inte speciellt bra…

Fil 2015-10-30 13 52 56

Fredagen bjöd på photoshoot i Stävie-skogen för en kommande STÄVIE trailer…

Bakom kameran (för det mesta): dottern, som tidigare regisserat detta storverk.

I övrigt vilar jag mig i form inför morgondagen genom att köpa en bil. Fick kompromissa med färgen men kravet om ratt- och stjärtvärme tullar jag inte en millimeter på!

Vad gör du på en fredag som denna?

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  30 oktober, 2015 kl 14:29

  hihi. Jag minns du en gång la upp de där ”mindre lyckade” bilderna. De flesta är ju faktiskt blaj. Tur det finns delete-knapp. ;-)
  Inte illa att köpa en ny bil bara så där! jag har roat mig med skriv-jobb, styrketräning, hållit i ett Indoor-runningpass och nu väntar lite skrivjobb innan jag avslutar med ett Yin-yogapass. (Ja jag har blivit biten där!)
  Lycka till i morgon! Inte så lite avis…

 • Svara
  Andreas
  30 oktober, 2015 kl 16:02

  Har inte din dotter gjort en rulle om yoga med? Hollywood next.

  Jag har provat nya spåren i högalidskogen med barnvagn. De kommer bli riktigt Nice! Blev sugen på att springa men har redan gjort det idag.

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 oktober, 2015 kl 16:47

  Ja, jösses. Egentligen borde man ju lägga upp betydligt fler blahaa-foton och oredigerat. Haha! Alltid glädjer man någon. :-D

 • Svara
  Lotta
  30 oktober, 2015 kl 18:33

  Försöker plugga, plugga, har tränat kräkjobbigt GRIT cardio-pass samt promenerat maken en sväng. Snart middag, rödvin och Idol – rätt bra fredag även om jag önskar jag hade fått mer läst..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.