Aktuellt

Så mycket roligt!

Idag är det torsdag. Men inte vilken torsdag som helst. Idag är början på en fyra dagar lång rolighet.


Dags att sätta tänderna i Stävie Trail 2016!

Sparkar igång dagen med Stävie Trail Kick-off möte. Vi lanserade facebookevenemanget häromdagen och fast vi egentligen inte gått ut med någon information alls är gensvaret enormt. Folk vill springa Stävie Trail. Därför känns det extra roligt att dra igång planeringen. Att tävlingsledningen har samma inställning till mat och kaffe gör inte saken sämre.  Vi börjar på Lilla Kafferosteriet och avslutar på Holy Greens.

När mötet är över tar jag mig till Björn på Trekotor för restaurering. Knäcker tillbaka lite styrka i högerbenet och blir förmanad att göra min fotstyrka. Samma visa varje gång. Att jag inte lär mig…

Sen blir det fredag. Har redan bokat croissant-dejt med min man. Är det liksom inte själva definitionen på fredag? Och cappuccino förstås.

På lördag besöker jag Runner’s Convention i Göteborg. Det första och största löparkonventet. Här ser jag framemot att spänsta loss med Emma Green, springa trail med Markus Torgeby och mata trösklar med BG Nilesjö. Bland annat.

Får ladda om i bilen hem sen för på söndag innan tuppen bär det av igen. Till Skrylle för ett långpass på Skåneleden. Gissar att benen är möra, men de går nog att muta med kanelbullar. För ni har väl inte missat att det är Kanelbullensdag då?

Typ så. Vad hittar du på i helgen? Kanske tidigt att fråga på en torsdag men mentalt har jag redan helg…

5 Kommentarer

 • Svara
  Magnus - Ålstorp
  1 oktober, 2015 kl 07:39

  Hej Anna, har varit ute och sprungit en del på östra Järavallen i somras och de har gjort lite nya roliga slingor där ute som man når enkelt från Skönadalshallen (toalett/dusch/omklädningsrum brukar orienteringen använda). Tänkte på dig om du vill köra ytterligare en tävling till (nästa höst) och skapa en ”trail-cup” så finns det läge att göra slingor från 6km upp till 13-15km. Kanske lite besvärligare terräng än Stävie men fantastiskt roligt är det.. Om du vill kan vi ta en runda under hösten/vintern för att se vad som finns.

  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2015 kl 19:21

   Tack för tips! Nya rundor testas gärna! Jag mailar dig lite längre fram!

 • Svara
  Rund är också en form!
  1 oktober, 2015 kl 10:46

  Jag kikade längt på Runners´s Convention, men det blev aldrig av att jag bokade. Och när jag kollade på det för ett par veckor sen var de passen jag ev. var sugen på uppbokade (såklart).
  Hade ju varit kul att ses!

  Nästa år… :)
  Kram M

  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2015 kl 19:21

   Vad synd! Det hade varit jättekul att ses!

 • Svara
  Victor Glans
  2 oktober, 2015 kl 20:49

  Ses i morgon ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.