Aktuellt

Runner’s convention 2015

Väckarklockan ringde 05.15 i morse. Efter 2×25 mil i bilen plus ett helt gäng roliga träningspass är det kanske inte konstigt att vara lite sömning när klockan passerat 21?  Anyway. Jag har haft en kanondag på Runner’s convention och här har ni lite bilder från dagen:

Fil 2015-10-03 20 52 18
Första passet var en spänstklass med Emma Green. Bredvid Emma är det lätt att känna sig som en älg…

Dagens roligaste pass var trail-löpningen med Markus Torgeby. Jag trodde jag hade sprungit trail innan men det här var trail 2.0. Inklusive myrar, vattenhål, lervälling och branta avsatser. Mixat med små löptekniktips längs vägen. Gött!

Fil 2015-10-03 20 53 26
Teknik-paus

Fil 2015-10-03 20 53 49
Medan folk fortfarande var rena om vaderna

Fil 2015-10-03 20 54 14
Med denna bild vann jag en plats till nästa års Runner’s convention!  Fast det var ju Caroline som fotade…

Fil 2015-10-03 20 56 36 Fil 2015-10-03 20 57 08 Fil 2015-10-03 20 56 52
Stilstudie i klättring. Smidig som en… ÄLG!

Fil 2015-10-03 20 54 51
I priset ingick ett par Salmingskor. Här är mina nya godbitar, gånger många.

Förutom spänst och lera blev det tröskelpass med B-G Nilensjö. Vilket energiknippe! Denne man kan verkligen konsten att peppa en hel grupp och få en att dra på smilbanden. Skönt att känna lite fart i benen, men lite väl nära inpå lunchen… Det skvalpade en del!

Ultralöperskan Frida Södermark höll en intressant föreläsning om sin löparkarriär och sina löparäventyr.  Och konsten att skapa äventyr på hemmaplan. Att springa till alla busslinjers ändhållplatser till exempel. Hon verkar ha lika lätt att roa sig som jag! Synd att vi har så lite bussar i Kävlinge…

Lite Fun Run på det.  Löpning, dips, armhävningar, situps, upphopp… ja typ allt sånt där kul man kan hitta på. Ett typiskt Anna-pass!  Lite för många deltagare för att få riktigt flyt i passet men idén var strålande god.

Jag är kanonnöjd med min dag. Nu landar jag tungt i soffan. I morgon klockan åtta ska jag ju springa 23 kilometer terräng. Det har visst någon väldigt smart person planerat…

6 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  4 oktober, 2015 kl 07:29

  Då valde vi samma skor! Grymt sköna var de, tänker att de ska passa mig när jag springer runt i gymmet mest. Och så var jag besvärlig och bad om fjolårets färg, hoppas hoppas, har för mycket rosa i min träningsgarderob :D
  Grym dag för övrigt, grattis till dig som fick en plats till nästa år bara så där! Men värd, med den bilden. Hade tänkt boka mig på det passet, men såhär i efterhand är jag lite glad att jag fegade ur, det verkade ju helt brutalt trail-igt. :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 oktober, 2015 kl 15:12

   Som mockasiner! Vad var det för färg på fjolårets? Jag älskade visserligen de rosa :)

   Det VAR brutalt trailigt men jättekul. Så roligt att få bli lite smutsig ibland!

 • Svara
  Mia
  4 oktober, 2015 kl 11:48

  Låter som ett tipptoppevent. Jag missar allt. Denna gång hade jag inte ens koll på att något var på gång här i Göteborg… :D

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 oktober, 2015 kl 15:13

   Haha, vet faktiskt inte hur du lyckats missa. Det känns som man måste vara nästan blind för att göra det:) Men det verkar ju bli en favorit-i-repris nästa år, du får se till att komma då !

 • Svara
  Mikael
  4 oktober, 2015 kl 19:06

  Det låter jättekul. Får se ifall man kommer iväg nästa år. Det blev Malmö halvmaraton som stand-in i år istället.

  • Svara
   Anna
   4 oktober, 2015 kl 19:56

   Inte så pjåkig stand-in! Gick det bra? Du får åka på runners convention nästa år i stället, det var en typiskt kul grej!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.