Aktuellt

Naprapat-tights

Mina träningsklädeslådor består till 90% av saker jag INTE använder. Sånt som jag borde rensa ut men aldrig hinner…

Fil 2015-10-02 11 34 57
Lådan med löparkläder är extern och bor i tvättstugan. Vanliga garderoben är fylld av andra träningskläder…

Resterande 10%  är en blandning av favoritkläder, race-kläder och naprapat-tights! Jag har redan redovisat mina race-kläder, och mina fula favorit-yoga-tights (som numera fått en ersättare men som ändå finns kvar för säkerhets skull).

Nu ska ni få se mina naprapat-tights. Håll i hatten!

Fil 2015-10-02 11 23 43

Naprapat-tights är tights som jag BARA använder när jag ska till naprapaten. De är typ mina allra första löpartights och de är säkert 10 år gamla. Minst. Jag vet inte varför just dessa får följa med till naprapaten men så har det blivit och varför ändra på traditioner?

Nåväl, de gjorde sitt jobb och jag fick ovanligt många okej-stämplar av naprapaten. Bål- och höftstabiliteten fick med beröm godkänt och han lyckades faktiskt inte rubba mig ur balans. Tack för det alla miljoner drakar och plankor!

Har du naprapat-tights? Eller tandläkarbyxor? Eller är det kanske bara jag som är konstig…

Glad fredag på er. Med eller utan tights!

12 Kommentarer

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  2 oktober, 2015 kl 11:48

  Haha, nja, några såna har jag nog inte. Men varför inte? :D

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  2 oktober, 2015 kl 12:01

  Haha, jag trodde inlägget skulle handla om några otroligt avancerade, behandlande tajts. Nja, inga tandläkarbyxor eller så. Dock har jag väldigt svårt att variera tajts: Jag har flera par men det slutar alltid med att jag tar favoriterna. Det märkliga är att om jag försöker hittar ett nytt favoritpar får det andra stå tillbaka fast jag har älskat dem. Det skulle ju annars vara himla praktiskt att i alla fall ha två favoriter. Hm..när jag tänker efter så är det samma grej med jeans också? :-D

 • Svara
  Mia
  2 oktober, 2015 kl 18:43

  Haha… Jag har ett par fultights som jag använder om jag typ vet att jag ska ut och springa på en myr. Annars är jag nog ganska öppen…

 • Svara
  Sophia
  2 oktober, 2015 kl 20:01

  Är du som jag, att du vill känna dig ”välklädd” när du träffar naprapat om du hamnar i någon konstig ställning? I min profession som sjukgymnast/massör så bryr jag min inte hur klienten är klädd, men själv vill jag vara välklädd :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 oktober, 2015 kl 15:08

   Haha, jo det är nog det jag vill undvika. Att ligga och spreta med benen åt alla håll i för små trosor eller nått :) I naprapat-tightsen känner jag mig bekväm!

 • Svara
  hejaerika
  3 oktober, 2015 kl 08:49

  JA! Trodde ju att jag var ensam om min fysioterapeut-brallor x)
  Mina är ett par slappa adidasbyxor med dragkedja nertill. Jag har ju fått hjälp med fot/vad/knä och höft, och eftersom dessa går att dra upp enkelt till låret så är dom ju perfekta. Hade jag haft tights hade jag ju fått dra ner brallorna och sitta i trosor. Inte heeelt bekväm med det, haha!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 oktober, 2015 kl 15:09

   Korta tights är lösningen på allt! Men adidasbyxor verkar ju också perfekt för ändamålet!

 • Svara
  Sarah Jaxell
  4 oktober, 2015 kl 13:33

  Haha aldrig tänkt tanken på att ha tights hos naprapaten. Aldrig tänkt att man kan byta om hos naprapaten. :) Jag har jeans, eller vilka byxor det nu är för dagen. Går de inte att utöva alla rörelser i så hade jag inte köpt dem, och dra ner dem får jag ju göra i alla fall om stötvågen ska till på höften.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 oktober, 2015 kl 15:10

   Alltså jeans…. Jag hade inte fått rättvisande rörelseomfång i sånna. Så hade jag fått hemläxa med rörlighetsträning helt i onödan :)

   • Svara
    Sarah Jaxell
    4 oktober, 2015 kl 18:55

    Asså jag köper inga jeans som jag inte har fullt rörelseomfång i. Stretchjeans. Finns det något annat?

 • Svara
  Yvonne Jonsson
  4 oktober, 2015 kl 20:37

  För några månader sedan köpte jag ett par korta tights som fick rycka in som bikinibyxor i somras. Hade också tänkt att skulle det spöka med benen så att jag behövde behandling så skulle de tightsen få följa med. På mig!

  • Svara
   Anna
   5 oktober, 2015 kl 07:00

   Vad bra! Då är du redo om det skulle behövas gå till naprapaten :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.