Aktuellt

Lättlurad

Jag hade sprungit 20 km igår och planen var att mygla mig igenom Tabatapasset senare på kvällen. Gå runt och peppa ni vet. Låta andra jobba. Men så teamar jag med bästa Camilla och rycks med av hennes grymma musik. I kombination med utfallshopp och jämfotahopp kan jag bara inte motstå frestelsen. Lägger istället grunden för en plågsam träningsvärk, innan jag ger mig iväg på löpcoachning i ösregn. (De där dagarna man önskar att man hade kontorsjobb…)

Nu tänker jag verkligen mygla. Låta mitt springoffer nöta teknik i backe medan jag står vid sidan och coachar. Vet inte hur det går till men plötsligt springer jag lik förbaskat upp och ner i backen. För det höga nöjets skull.

Men idag hörrni. Då ska jag vila. Unna mig massage.

Plötsligt plingar det till i telefonen:

image

Så himla lättlurad.

8 Kommentarer

 • Svara
  Mikael
  14 oktober, 2015 kl 16:36

  Erkänn att du skrev det inlägget bara för att få alla oss lättlurade människor att göra burpees ;)

  • Svara
   Anna
   14 oktober, 2015 kl 19:15

   Såklart jag gjorde. Hur många hann du? :)

   • Svara
    Mikael
    17 oktober, 2015 kl 17:38

    Du märker hur jag har lyckats tiga ihjäl den frågan va? Jag hann 20 på 1 min innan det kom en 1-åring och tyckte jag var rolig och jag fick sluta. Tror iofs att jag hade kollapsat ganska snart ändå men jag får försöka igen någon gång … kanske :)

    • Svara
     Anna
     19 oktober, 2015 kl 07:04

     Wow. Det kan ju bli 40 på två minuter…. Du är ju värsta burpeesexperten! Väntar på resultatet från två minuter :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  14 oktober, 2015 kl 20:32

  Jag VÄGRAR göra det! Har precis duschat.
  Men jag tror Mikael har en poäng……. :-o ;-)

  Kram M

  • Svara
   Anna
   14 oktober, 2015 kl 20:59

   Du kan inte hålla dig…. erkänn!

 • Svara
  Nina
  16 oktober, 2015 kl 10:37

  H.a.t.a.r burpees. Punkt.
  :P

 • Svara
  Malin
  22 oktober, 2015 kl 14:46

  vinnaren kom upp i 41! Bara så ni vet.;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.