Aktuellt

Adidas Adizero Adios Boost

Skorna med det konstigaste namnet ever. Det finns inte på kartan att jag får med alla orden i rätt ordning utan att dubbelkolla. Men det spelar ingen roll för jag älskar dem. Trots att deras livslängd är ungefär lika lång som en dagsländas…

Fil 2015-10-09 10 46 51

Första paret köpte jag i oktober förra året och de var uttjänta lagom till april. Med 23 veckor på nacken ser även efterföljaren ut som ovan. Nerslitna på hela trampdynan. (Och sandiga. Fast det är inte skornas fel…)

Egentligen borde man ju tjura lite. Och gnälla på dålig kvalitet. Eller så ser man det som en bra anledning att köpa nya. Jag tycker ju om att shoppa skor och det känns ju lite mer befogat när de gamla faktiskt är utslitna…

Hur som haver. Nya modellen verkar vara svart. Stilrent men lite tråkigt. Jag gillar ju färg. Men jag får ju köpa nya om ett halvår igen…

Vilken färg vill du ha på dina skor?

12 Kommentarer

 • Svara
  hejaerika
  9 oktober, 2015 kl 11:07

  Haha, sjukt krångligt namn ju!
  Jag är inne på att skaffa ett par av denna modellen, men det får väl vänta till våren. Är lite nyfiken på dessa också; http://www.loplabbet.se/store/loparskor/dam/tavling/new-balance-w1400-v3-dam.html
  Får väl testa och se vilka det blir. Skor är det roligaste att shoppa :D

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:55

   Du kommer inte att ångra dig, de är grymma! New balance har jag aldrig testat men de är säkert också bra!

 • Svara
  Mia
  9 oktober, 2015 kl 12:32

  Alltså jag har världens tråkigaste mängdsko nu, nån Nike-variant, som tack och lov börjar gå sönder. Även mina snabbskor som är vita sjunger på sista versen. Nu vill jag ha lila eller turkos om jag får välja helt själv!

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:56

   Turkos vill jag också ha. Jag har sett Adidasen i turkost någonstans men jag kommer inte ihåg var! Nu hittade jag de svarta på rea.. de kanske är på utgående. Man kanske ska ha is i magen och se om det kommer någon ny kul färg snart!

 • Svara
  hopihopi
  9 oktober, 2015 kl 15:58

  Nästan alla min skor är åt rosa-lila hållet så till näst skulle det vara kul med en grön-turkos variant. Jag tycker det är svårt att hitta den färgens skor bara, iaf såna som passar min fot. Hittar jag en snygg sko, så passar den inte mig eller finns inte i min storlek. Och de som passar mig, är just oftast rosa…

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:57

   Jag hittade ett par jättefina blåturkosa. Såklart var de herr….

 • Svara
  Andreas
  9 oktober, 2015 kl 16:42

  Vill helst ha en färg som matchar kläderna för dagen men de får man inte alltid till ?

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:57

   Det finns två lösningar på det. Antingen att alltid springa i samma kläder, eller att ha en sjuhelsikes massa skor. Gissa vilket som är roligast :)

 • Svara
  Ingmarie
  9 oktober, 2015 kl 18:50

  Oktober till april är ju suuuuuperlång livslängd! Newton håller MAX 3 månader. Hopplöst Men de har åtminstone enklare namn. ;-)

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:58

   Jamendåså. Då ska jag inte gnälla :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  9 oktober, 2015 kl 20:12

  Gärna färgglatt och det mesta funkar utom (helst inte) rosa.
  Mina första skor var vita. Hur tråkigt som helst….. :-o

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2015 kl 12:59

   Tänk att det fanns en tid då ALLA skor, både löp och inomhusskor var vita. Jag minns hur revolutionerande det var när den första svarta aerobicskon kom…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.