Aktuellt

Training camp Stockhom

Jag sökte en anledning att åka till Stockholm och tror tamejtusan att jag hittat en…

image

Jag älskar ju Springtime och deras training camps till Portugal, det kan inte ha undgått någon. Att jag varit där fem gånger och smygfunderar lite på en sjätte, talar väl sitt tydliga språk… Nu har de i alla fall gått bananas och arrangerar ett training camp i Stockholm.

Så värst bananas är det ju egentligen inte. Samma grymma instruktörer. Billigare resa. Och så Stockholm. Genialt om du frågar mig.

Vi pratar Anders Szalkai, Cecilia Gustafsson, Malin Berghagen, Magnus Hagström, Anna Lindh och många många flera. Jag har inte sett schemat men tänker mig en härlig mix av löpning, yoga, SOMA och funktionell träning.

Och i november, när saker är som gråast. Nu återstår bara ett problem. Jag fattar verkligen inte hur man bokar. Har irrat runt på sidan i en halvtimme men får bara upp endagsbiljett. Och tur är väl det. För jag har inte hunnit förankra mina planer med resten av familjen…

7 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  1 september, 2015 kl 17:32

  Men du SKOJAR!?
  Ska man behöva boka en resa till Stockholm nu alltså? Låter ju helt sjukt bra ju.

  • Svara
   Anna
   3 september, 2015 kl 06:56

   Ja det låter onekligen så! Fast jag vill se ett spikat schema innan jag vågar anmäla mig….

 • Svara
  Ingmarie
  2 september, 2015 kl 08:15

  Jag får upp flera dagar när jag klickar vidare. Maila dem annars! Och då blir det läge för matfrossa! :-D

  • Svara
   Anna
   3 september, 2015 kl 06:57

   Ja det kom upp senare under dagen. Jag var nog bara för ivrig som vanligt! Matfrossa låter gott, du har ju skrivit om massor av ställen jag vill prova!

 • Svara
  minatraningstajts
  2 september, 2015 kl 09:19

  Ja välkommen säger jag. Förstår att du längtar hit ;=)

  • Svara
   Anna
   3 september, 2015 kl 06:58

   Tack! Ska bara förhandla igenom det med maken först……

 • Svara
  mari
  3 september, 2015 kl 09:05

  Toppen =) Välkommen hit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.