Aktuellt

Måndagslyx

Jag har tyvärr kommit ur min morgonyoga-rutin men insåg i morse hur mycket jag saknat den.

image

Vi står på varsin matta Fredrik och jag. Klockan är strax innan 06.30. På sängkanten står datorn som serverar oss ett 45 minuter långt flöde med fokus på höfterna. Sånt där som löpare behöver. Men kanske ännu mer cyklister. Åtminstone verkar det så när jag sneglar till vänster…

När vi börjar känns allt jobbigt och segt. Efterhand känner jag mig starkare, mjukare och liksom redo för dagen. En underbart sätt att starta veckan på. Och bättre ska det bli. När vi är klara kryper Fredrik ner i sängen igen. Låtsas-sover.  Han fyller ju år.

Jag går ut och möter upp dottern som fixat frukost. Hemmagjord granola och nybakta scones står på bordet. Vi plockar ihop högen med presenter och stämmer upp till allsång. Födelsedagar är härliga dagar. Om 36 dagar är det min tur. Dags att börja fila på önskelistan..

IMG_9964

10 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  21 september, 2015 kl 10:25

  Vilken underbar morgon ni verkar ha haft!! Grattis till Fredrik.

 • Svara
  Rund är också en form!
  21 september, 2015 kl 12:35

  Men jaa, vilken bra morgonrutin! :-)
  Haha! Låtsas-sover och familjen VET OM att man låtsas-sover…? Gulligt. :-D

  Kram M

 • Svara
  anneliten
  21 september, 2015 kl 12:45

  Vilken nät-yoga använder du? Jagbetalar för YogaGlo men inser att det var väldigt länge sedan jag fick (tog mig) valuta för pengarna :-)

  • Svara
   Anna
   21 september, 2015 kl 13:59

   Yogobe. Tycker den funkar bra. Alla möjliga olika längder på passen och olika fokus. Fast ibland blir det jobbigt att behöva välja bland allt kul. Beslutsförmåga är jag tyvärr inte utrustad med :)

 • Svara
  Mia
  21 september, 2015 kl 13:21

  Grattis till din tappre yoga-man!

 • Svara
  Ingmarie
  21 september, 2015 kl 20:13

  Jag älskar min morgonyoga och jag älskar att fylla år. Kul att han gillade presenten han inte visste han behövde. :-)

 • Svara
  Yvonne Jonsson
  28 september, 2015 kl 17:01

  Det låter som en alldeles jättemysig start på veckan och firandet av födelsedag.
  Förresten behöver man inte bara springa lika många km som år, man kan göra burpees istället ;)

  PS. Jag har läst många av dina inlägg och ofta haft en leende på läpparna och velat ge dig feedback, men tyvärr tillåter inte min wordpress-app det (som jag oftast läser ifrån). Men nu hittade jag ju en funktion på datorn.

  • Svara
   Anna
   29 september, 2015 kl 12:45

   Burpees funkar jättebra! Bara fantasin sätter gränser för det optimala födelsedagsfirandet. Vill man spexa till det tar man 40 km OCH 40 burpees….

  • Svara
   Anna
   29 september, 2015 kl 12:47

   Skumt att du inte kan kommentera från telefonen? Får du något felmeddelande? Synd på all den feedback jag missar ju :)

   • Svara
    Yvonne Jonsson
    29 september, 2015 kl 12:59

    Nope, inget felmeddelande. Funktionen finns bara inte. Trist, för jag vill ju kunna skriva till dig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.